Dobra, pytanie do autora: jak mam wpisać sytuację, w której mam jedną legalną Automałpę na jednym PDA oraz tę samą, ale nielegalną w komputerze do planowania tras dla PDA (nie bardzo wyobrażam sobie planowanie trasy z 20-ma punktami na PDA, a brak możliwości legalnego planowania tras na PC uważam za błąd licencyjny/koncepcyjny producenta)?
1) Ja również z podobnym pytaniem do autora. Jak wpisać sytuację posiadania oryginałów obu wersji <4 i >4.
Obu zaznaczyć się nie da. Sądzę, że jest więcej osób w podobnej sytuacji i stąd kiepski wynik głosów w wersji <4.
2) Zgadzam się z jakubd, że brak możliwości legalnego planowania tras na PC to "błąd licencyjny/koncepcyjny producenta". Nawet wielcy tak nie postępują. Praktycznie nie ma możliwości instalowania w samochodzie dużego PC i korzystania z nawigacji.
Dopóki nikt mi racjonalnie nie wytłumaczy tej sytuacji, będę wzywał do buntu Użytkowników. Proponuję wysyłanie protestów do producenta.
Sam robię to już od wersji 3.9. Dostawałem wówczas odpowiedź, że opcja taka będzie w AM 4. Przed zakupem wersji 4.0 pytałem o to samo telefonicznie. Powiedziano mi, że będzie. Teraz odpowiadają, że nadal myślą.
"Myślenie ma kolosalną przyszłość", ale jak dla mnie trwa to zbyt długo dlatego...
"Kupą Mości Panowie". "Gdzie ludzi kupa, to i Herkules d..."