A mnie osobiście te kolorki coraz mniej zaczynają obchodzić.
Kolory są najmniej ważne - ważny jest prawidłowy lub nie skutek ich pobrania oraz właściwa interpretacja.
Osobiście dla mnie warstwa Traffic mogłaby nie istnieć gdybym miał zaufanie do programu.
Braki i niedomagania AM Traffic:
1. Nadal brak jasnej i czytelnej informacji o utrudnieniach ( bo wpatrywanie się w kolory to chyba jakaś patologia - szczególnie w trasie) a info na górnej belce utrudnienia/poprawa to dla mnie za mało)
2. Wszystkie te kolorki można by zamienić na prezentację graficzną - jak na Traffic TomTom.jpg
3 AM Traffic - winien być odpowiednikiem TMC - blokady dróg w czasie rzeczywistym na podstawie zdarzeń drogowych (wypadek, kolizja , inne)
Wiem że powyższe to tylko pobożne życzenia jednak na początku kiedy Traffic zaczynał swój byt byłem ogromnym jego entuzjastą.
Teraz po kilku zaliczonych dłuższych postojach w korkach (wypadki) widzę ,że to nie ten etap funkcjonalności gadżetu reklamowego i poleganie na AM Traffic jest "jak niekończące się testy na użytkownikach" - może zadziała może nie.
Nie interesują mnie nazwane tu szumnie "źródełka" i ich ilość - interesuje mnie efekt końcowy który póki co jest mizerny.