Działanie Asystenta Pasa Ruchu na zachodzie w AM 6.8

• 6 Odpowiedzi
  • 2912 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline tamara

• *
  • 58
  • Sprzęt: Glofiish M810 4GB-padł/ OMNIA II/Garmin Asus M10
Działanie Asystenta Pasa Ruchu na zachodzie w AM 6.8
« dnia: Maj 08, 2011, 09:13:08 »
Witam kolegów,mam pytanie w związku z zbliżającymi się następnym dłuższym wolnym w czerwcu i wakacjami czy ktoś z kolegów zauważył działnie i to poprawne asystenta pasa ruchu na zachód i południe od Polski. Chodzi mi szczególnie o Niemcy i Słowację, Węgry oraz Chorwację.Może już ktoś był w wersji mapy 6.8 w tych krajach i doświadczył działania APR i może się podzielić doświadczeniami.

Odp: Działanie Asystenta Pasa Ruchu na zachodzie w AM 6.8
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 08, 2011, 14:00:32 »
Witam kolegów,mam pytanie w związku z zbliżającymi się następnym dłuższym wolnym w czerwcu i wakacjami czy ktoś z kolegów zauważył działnie i to poprawne asystenta pasa ruchu na zachód i południe od Polski. Chodzi mi szczególnie o Niemcy i Słowację, Węgry oraz Chorwację.Może już ktoś był w wersji mapy 6.8 w tych krajach i doświadczył działania APR i może się podzielić doświadczeniami.

Na autostradach w Niemczech nie miałem zastrzeżeń.

*

Offline jrk999

• **
  • 149
  • Sprzęt: HP ipaq 316/AM EU 6.11, KIGSTON SD4/8GB
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 08, 2011, 14:36:10 »
Na Węgrzech także nie zauważyłem problemów.

*

Offline ccoopp

• **
  • 135
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 08, 2011, 17:17:47 »
Niemcy i Austria - bez zastrzeżeń.
LG G2
SAMSUNG GALAXY S III; SAMSUNG GALAXY S II; HTC HD II; SAMSUNG OMNIA II; SAMSUNG i900 OMNIA
LARK FREE BIRD 35.8; ACER n35

*

Offline tamara

• *
  • 58
  • Sprzęt: Glofiish M810 4GB-padł/ OMNIA II/Garmin Asus M10
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 08, 2011, 18:47:03 »
Witam, dziękuję za info a może ktoś powie jak na Słowacji?Kolego "jrk999" a na Węgrzech jeżdziłeś po autostradach i było wszystko ok ? i czy po drogach lokalnych jeżdziłeś i też wystepował APR?Niedługo będę jechał w kierunku na Chorwację i będzie to obwodnica Budapesztu M0 i M3 M7  jak tam sprawa wygląda, zeszłego roku AM 6.5 zagubiła się na M0 choć M0 już było na mapie trasa był i punkty pośrednie też.

*

Offline Dolek

• 2023
  • Sprzęt: Waze znakomicie się sprawuje
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 08, 2011, 23:39:34 »
Witam, dziękuję za info a może ktoś powie jak na Słowacji?Kolego "jrk999" a na Węgrzech jeżdziłeś po autostradach i było wszystko ok ? i czy po drogach lokalnych jeżdziłeś i też wystepował APR?Niedługo będę jechał w kierunku na Chorwację i będzie to obwodnica Budapesztu M0 i M3 M7  jak tam sprawa wygląda, zeszłego roku AM 6.5 zagubiła się na M0 choć M0 już było na mapie trasa był i punkty pośrednie też.

W ubiegłym roku jechałem właśnie tą trasą do CRO - Barwinek-Słowacja-Węgry-Chorwacja (do okolic Splitu autostradą). Bez problemu prowadziła.
Co do APR to jakoś nie pamiętam żadnych problemów - choć sam nie wiem czy dlatego że wszystko było ok czy dlatego że go w tej wersji jeszcze nie było (ale chyba jednak był).

*

Offline jrk999

• **
  • 149
  • Sprzęt: HP ipaq 316/AM EU 6.11, KIGSTON SD4/8GB
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 10, 2011, 21:26:51 »

Jeździłem autostradami tylko na północy Węgier i drogami miejskimi w Budapeszcie.