sam robilem takie mio i nie ma latwej drogi. podstawa jest dograc skrypt na karte SD (nie pamietam czy czasami nie byla to tylko 2GB) ktora po wsadzeniu w slot resetuje urzadzenie i odpala identycznie, jednakze wtedy zamiast miomaps wlacza sie automapa. watek oraz pliki chyba na
[PIRACTWO] byly a jak nie znajdziesz to od 10-ego lipca moge pomoc i podeslac na maila co i jak (mam urlop i podroz poslubna wiec nie siadam zbytnio do komputera).
Pozdrawiam
edit: heh.. no prosze.. zostalem oczerniony przez automatyczny skrypt jako pirat...
Moze teraz pozew dla pdaclub.pl za to ze automatycznie mnie tak oskarzaja i hanbia moje imie?
Czlowiek chce pomoc a tu mu automat zakresla nazwe forum (nawet nie link) i krzyczy "Piractwo!"
Połączone: Sierpień 02, 2011, 08:56:35
zespol pdaclub.pl prosze o przeprosiny za wasz automatyczny skrypt ktory oskarza mnie o piractwo!
chyba ktos sie z powolaniem minal jesli czlowiek tylko i wylacznie podaje nazwe forum (a nie nawet linka) do miejsca gdzie pytajacy uzyska pomoc co do odblokowania nawigacji, a nie naklaniam przeciez nikogo do sciagania jakichkolwiek nielegalnych rzeczy!