AutoMapa na MIO C720

• 5 Odpowiedzi
  • 7817 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

AutoMapa na MIO C720
« dnia: Sierpień 01, 2011, 00:20:29 »
Witam wszystkich.
Dopiero się zarejstrowałem więc tym bardziej proszę o wsparcie i wyrozumiałość.
Chciałbym zaktualizować mapy na MIO C720. Mam 4 lata nigdy nie zrobiłem tego wcześniej.
Mam do wyboru aktualizację z 2009 MIO lub AutoMapę. Skłaniam się oczywiście do 2 opcji ale chciałbym zapytać jak to działa?
Czy rzeczywiście po zakupieniu karty 2 (PL) lub 4 GB (EU) i włożeniu do slotu SD zacznie hulać od razu?
Będę bardzo zobowiązany za pomoc.
Pozdr
TOM

*

Offline ochkarol

• 4813
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A8
Odp: AutoMapa na MIO C720
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 01, 2011, 00:39:24 »
... Mam 4 lata nigdy nie zrobiłem tego wcześniej...
Zajefajnie to zabrzmiało  :mrgreen: :ok:
Będzie (tzn. powinno).
Pozdrawiam
Karol
. : Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli. : .

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 01, 2011, 22:30:20 »
Fajnie że wnikliwie czytacie. Jednak szkoda, że nie znacie rozwiązania mojego problemu.

*

Offline witek1953

• **
  • 199
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 01, 2011, 23:02:49 »
Miałem C 720 i aby chodziła automapa na karcie SD miałem program do odblokowania.

*

Offline ochkarol

• 4813
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A8
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 01, 2011, 23:14:42 »
Fajnie że wnikliwie czytacie. Jednak szkoda, że nie znacie rozwiązania mojego problemu.
Nie napisałeś, że masz problem. Zapytałeś czy zacznie hulać od razu?

Faktycznie nie zagłębiłem się w tajniki urządzenia ale instalator AM nie ma czegoś takiego jak Autostart dla MIO do zainstalowania?
Pozdrawiam
Karol
. : Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli. : .

*

Offline edmun

• 933
    • Zdjęcia ślubne, Fotografia ślubna
  • Sprzęt: SGH-I780
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 02, 2011, 08:46:06 »
sam robilem takie mio i nie ma latwej drogi. podstawa jest dograc skrypt na karte SD (nie pamietam czy czasami nie byla to tylko 2GB) ktora po wsadzeniu w slot resetuje urzadzenie i odpala identycznie, jednakze wtedy zamiast miomaps wlacza sie automapa. watek oraz pliki chyba na [PIRACTWO] byly a jak nie znajdziesz to od 10-ego lipca moge pomoc i podeslac na maila co i jak (mam urlop i podroz poslubna wiec nie siadam zbytnio do komputera).

Pozdrawiam

edit: heh.. no prosze.. zostalem oczerniony przez automatyczny skrypt jako pirat...
Moze teraz pozew dla pdaclub.pl za to ze automatycznie mnie tak oskarzaja i hanbia moje imie?

Czlowiek chce pomoc a tu mu automat zakresla nazwe forum (nawet nie link) i krzyczy "Piractwo!"

Połączone: Sierpień 02, 2011, 08:56:35
zespol pdaclub.pl prosze o przeprosiny za wasz automatyczny skrypt ktory oskarza mnie o piractwo!

chyba ktos sie z powolaniem minal jesli czlowiek tylko i wylacznie podaje nazwe forum (a nie nawet linka) do miejsca gdzie pytajacy uzyska pomoc co do odblokowania nawigacji, a nie naklaniam przeciez nikogo do sciagania jakichkolwiek nielegalnych rzeczy!
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2011, 08:56:35 wysłana przez edmun »
SGH-I780 + Heineken78 Marvel Dream WM 6.5.3 96dpi
HTC ONE S
TTI TCB-880 + Sirio ML145
Alhambra TDI