0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy dopatrzyliście skłonności AM do zwiedzania bocznych uliczek ?...
U mnie z najświeższym SmartRoutes nie zbacza w tym miejscu.Co masz poustawiane w Menu --> Ustawienia --> Trasa?
Ja mam 160, 120, 100, 70, 70, 45, 35, 20...Pomijaj gruntowe utrzymane.Zawsze po nowych SR sprawdzam kilka "ulubionych" tras i jak trzeba modyfikuję aby routing był ok i ETA.
CytujEch te poniedziałki Taki wpis pojawił się dziś na Twitterze. Czyżby w poniedziałek coś nowego
Ech te poniedziałki
I tak i nie. Bo przeglądając "swoje" trasy, po ostatnich kilku aktualizacjach SR poprawiałem profile prędkości praktycznie ze względu na jedną trasę. I wymuszam jedynie chętniejsze korzystanie z dróg ekspresowych i autostrad. Pozostałe trasy, nawet bez włączonych profili prędkości wytyczane były ok.Podejrzewam, że większe cuda dzieją się z routingiem u użytkowników z włączonymi i nie kontrolowanymi profilami prędkości (patrz matthiasgor) niż bez (domyślnie nie są włączone).Choć pewnie znajdzie się jakiś przykład zadający kłam tej tezie.
Ale ja do tej wersji nie musiałem nic kontrolować...
Pytanko: po dłuższej przerwie zainstalowałem wreszcie AM 6.6.2, ale podczas instalacji mogłem wybrać tylko głos naszego Hołka (jeśli chodzi o język polski).
Chciałeś zapewne napisać, że miałeś zaznaczony tylko głos Hołka, a nie że tylko go mogłeś wybrać.Bo jak się nie pomyliłeś, to zachowaj tą instalkę bo to biały kruk. Nikt inny takiej nie ma.