Oczywiście w instalatorze instrukcja do 6.5. 6.8 na stronie 
Nie tylko Ciebie, wnerwiają takie niedociągnięcia. Jak widać, jak coś nie jest krytyczne, to mają to w dupie.
15.02 zwracałem uwagę supportowi, że w 6.7.0 (1294) są stare pdfy od wersji 6.5 PL i 6.0 EN i 6.0 DE.
04.03 zwracałem uwagę supportowi, że w 6.8.0 (1370) są stare pdfy od wersji 6.5 PL i 6.0 EN i 6.0 DE, czyli nadal palcem nie kiwnęli.
17.03 przy 6.8.0 (1384 PR) zapytałem ich jak to była "techniczna trudność niemożliwa do pokonania" bo nadal nie ma nowych pdf, które można podmienić w 1 minutę. Przy okazji 30 godzinnego motania się z wydaniem nowej wersji (być może z powodu błędu wykrywania GPS) można było wreszcie podmienić te pliki pdf i wykrywanie też naprawić.
I tu firmie Aqurat dedykuję kawał, który mi się przypomniał:
- Ilu policjantów jest potrzebnych do wkręcenia żarówki na komisariacie?
- Przynajmniej 7. Jeden stoi na stole i trzyma żarówkę, czterech kręci stołem, szósty ubezpiecza stojącego na stole, siódmy stoi na czatach i zapewnia ochronę pozostałym.
Skoro załoga Aqurat odpowiedzialna za AutoMapę, ma problem z tak prostą sprawą i nie da rady podołać podmianie pdf, to powinni poprosić mądrzejszą sprzątaczkę może ona pomoże uporać się z tym wielkim nierozwiązywalnym zadaniem.