Takie zaawansowane ustawienia zawsze zostawiam domyślne. Kiedyś zadałem pytanie supportowi jak ustawić takie właśnie rzeczy dla mojego konkretnego modelu nawigacji - otrzymałem ogólna odpowiedz, że mam sobie sam wypróbować wszelkie opcje i konfiguracje i wybrać te które mi najbardziej odpowiadają

Muszę podkreślić że używam AM od wersji 5.5.3 a wersja 6.7 jest pierwszą która i sprawia problemy. Ciekaw jestem czy mój post dostrzeże jakiś inny użytkownik Beckera Z102 i coś mi ciekawego odpowie

Połączone: Luty 27, 2011, 10:43:44
Cieszę się że kolegom forumowiczom chce się odpowiadać na moje pytania, ale zarazem niezmiernie martwi mnie perspektywa "kombinowania" z zaawansowanymi ustawieniami, skoro od wersji 5.5.3 aż do wersji 6.6.2 nie mialem zastrzeżen do dzialania programu, zawsze używałem zaawansowanych ustawień domyślnych, żeby koledzy mnie dobrze zrozumieli

a nie chodzi chyba o to, by wciąż i bez końca grzebać w ustawieniach. Nie jestem marudzącym malkontentem, i napisałem tego posta tylko dlatego że po raz pierwszy AM działa ewidentnie nieprawidłowo i nie jest to kwestia mojego gustu

bo każdego by wkurzało jak jego nawigacja wyraźnie opóżnia pokazywanie grafiki