Bo prawde mowiac... AM ostatnio nie wychodzi poza wersje "beta". Moim zdaniem rzucili sie z motyka na slonce. Zamysl jest ok, ale wykonanie ponizej oczekiwan. Akurat takie bledy powinny byc szybko wylapywane przez zespol osob, ktore sie tym zajmuje, bo jak mozna to inaczej tlumaczyc? To nie sa bledy, ktore mogly zaginac w akcji, to sa bledy takie, jakby do tego nikt nie zagladal i tego nie kontrolowal.
Przez zespół ... trzech osób

Była o tym mowa na filmiku , do którego link był tu kiedyś wrzucony (opisującym pracę firmy geosystems).
My jesteśmy dla producenta darmowymi beta testerami ( w dodatku za nasze pieniądze )
Coż nam pozostaje ? - Kibicować, testować i czekać wersji 7 , w której (mam nadzieję) będzie w pełni działało to co szumnie i rewolucyjnie zostało ogłoszone na początku tego roku.
Generalnie kierunek jest dobry - z tym że ja ogłaszałbym sukces dopiero po zbudowaniu w pełni funkcjonalnego modułu.
PS:
Ja też żyję z pisania kodu i gdybym stosował standardy pracy Aquartu to w niedługim czasie czekałbym w kolejce po zasiłek.
Aquart ma szczęście że Automapa jest ciągle postrzegana za najlepszy Polski program.
Moi klienci niestety wymagają ode mnie rzetelnie wykonanego zlecenia. Podchodzą do tego bardzo pragmatycznie - płacą i to ma po prostu działać