No to zassałem tą cudowną wersję finalną AM 6.6.0 i co? Przysłowiowe jajco
1. Funkcja
Profile nadal żyje wlasnym życiem, mimo ustawienia auta osobowego i zaptaszenia
Użyj jako ustawienie domyślne2. Funkcja APR jak nie działała w Becie 2 na głównych skrzyżowaniach i węzłach Warszawy z 5 pasami i więcej, tak nadal nie działa
3. 2 razy program się zawiesił podczas godzinnej jazdy po stolicy
A miało byc tak kolorowo i wsjo poprawione w wersji finalnej - Buahahahahaha, wstyd poprostu. Porówując do Navigona czy map Navtecha czy TA gdzie APR działa wyśmienicie prawie na każdym skrzyzowaniu z 3 i więcej pasami, w AM mają mnóstwo do porawienia. Tak więc Nocny Marku, Ochkarolu i inni obrońcy tego pseudogotowego programiku: wersja Beta czy finalna - bez znaczenia. Program ma nadal mnóstwo niedoróbek, które mimo wielokrotnego zgłaszania do Supportu, nadal są i rażą w świetle funkcjonalności powyższych funkcji u konkurencji. Jeśli do listopada br. nadal nie poprawią tyle razy przeze mnie zgłaszane niedociągnięcia, na 100% nie wykupię przedłużenia subskrypcji i przesiądę się na IGO8, które działa fenomenalnie jak na moje potrzeby, niezależnie czy to nawigacja po Polsce czy Europie.
Ale kilka słów pochwały się należy: nareszcie czytelne są chmurki z nazwami ulic i wyświetlanie POI na mapie bardziej czytelne i wyrażne niż wcześniej.
Pozdrawiam
/D