Chcę kupić MDA Ameo z UK z sieci T-mobile

• 3 Odpowiedzi
  • 1642 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Fortuniarz

• **
  • 116
  • Sprzęt: HTC HD
Chcę kupić MDA Ameo z UK z sieci T-mobile
« dnia: Grudzień 02, 2007, 18:40:53 »
Witam.

Chcę kupić MDA Ameo z UK z sieci T-mobile.
Pyt 1: Czy w Polsce będzie działać i czy da się zmienić oprogramowanie?
Pyt 2: Jak jest różnica między 7500 a 7501?
Pyt 3: Czy urządzenie z sieci T-mobile ma inne wyposażenie, ustawienia, parametry, funkcjonalność, od tych z ERY lub prosto z fabryki?
Pyt 4: Czy w warunkach Polskich operatorów i ustawień 3,5G ędzie taki sprze z T-mobile działać?

Sprzęt mogę kupić nowy, ale bez gwarancji bo ma zdjętego sim-locka.

Proszę o pomoc, z góry dziękuję.

*

Offline wpmike

• 1169
  • Sprzęt: Sony Xperia Z
Odp: Chcę kupić MDA Ameo z UK z sieci T-mobile
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 02, 2007, 19:09:19 »
Przede wszystkim: TU. Rzeczy, o które pytasz były poruszane niejednokrotnie na tym forum.

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 02, 2007, 19:38:31 »
Ad3. Era w zestawie daje więcej niż TMobile : polski WM5,TTN z mapami PL,CZ,H,SK+St.Petersburg + uchwyt samochodowy HR+ładowarka sam.HTC
I to są jedyne różnice w stosunku do TMobila. A zdjęcie Simlocka nie powoduje anulowania gwaracji - co innego  zdjęcie CID-a . Niestety w Polsce nie masz chyba żadnego punktu w którym mógłbys oddać na gwarancji - ale jeśli masz komplet dokumentów zakupu i trafisz z zakupem biletów w promocji to lot do UK i spowrotem z Athenka  aby zawieźć/przywieźć to będzie 1+1 zł + opłaty lotniskowe :))
Pamiętaj tylko o tym  że oddając do serwisu musisz mieć wgrany oryginalny WM5 TMobila ( dostępny na ftp xda...) bo z mojej wiedzy w sprzedaży u operatora oryginalnie był tylko taki a TMobil na swojej stronie nie udostępnił WM6.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 02, 2007, 19:41:18 wysłana przez jas_pik:: Janusz Piwiński »
potrzebna zgoda

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 06, 2007, 15:54:16 »

Sprzęt mogę kupić nowy, ale bez gwarancji bo ma zdjętego sim-locka.

:S  nie wiem czy warto brac nowego i bez gwarancji ... to (=ameo) caly czas jeszcze kosztuje jakies nierozsadnie duze pieniadze zeby ryzykowac  :wink: