0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cała nadzieja w tym, że w A636N coś zepsują.
Wyrabia się uchwyt rysika i rysiki się gubią! o!(ja jeszcze nie zgubiłem ale już lata zupełnie luźno... hmmm... Czy to się kwalifikuje do naprawy gwarancyjnej?
Raczej nie urwał tylko wytarł... Obluzowanie następowało stopniowo a nie nagle. Ile trwała naprawa? Nie chciałbym asie pozbawiać zabawki na zbyt długo Robili HR? czy wszystko było nadal zainstalowane?
AS przestał mi chodzić po kablu a wczśniej było super - jakieś pomysły?
mam nadzieje ze macie racje, po dlugich poszukiwaniach zdecydowalem sie na A636 i jutro bedzie u mnie w domku... obym byl zadowolony jak Wy
Czasem trzeba zrobić soft-reset
Cytat: "Olood"mam nadzieje ze macie racje, po dlugich poszukiwaniach zdecydowalem sie na A636 i jutro bedzie u mnie w domku... obym byl zadowolony jak Wy Chłopie Co ty robisz Nie kupuj tego Przecież nie ma absolutnie żadnej frajdy z tego, że używasz, używasz, używasz i nic Żadnych atrakcji w stylu – pęknięty wyświetlacz, zwalony soft czy nie działający GPS Dobrze się zastanów jeszcze raz Ja kupiłem i co mam z tego Kompletnie się na nim nie znam bo nic się nie psuje Ustawiłem wszystko raz na początku i do dziś działa Nawet nie mam okazji poćwiczyć powtórnych ustawień i wszystko już zapomniałem No kicha, mówię ci Kompletna kicha
Cytat: "ak6"Cytat: "Olood"mam nadzieje ze macie racje, po dlugich poszukiwaniach zdecydowalem sie na A636 i jutro bedzie u mnie w domku... obym byl zadowolony jak Wy Chłopie Co ty robisz Nie kupuj tego Przecież nie ma absolutnie żadnej frajdy z tego, że używasz, używasz, używasz i nic Żadnych atrakcji w stylu – pęknięty wyświetlacz, zwalony soft czy nie działający GPS Dobrze się zastanów jeszcze raz Ja kupiłem i co mam z tego Kompletnie się na nim nie znam bo nic się nie psuje Ustawiłem wszystko raz na początku i do dziś działa Nawet nie mam okazji poćwiczyć powtórnych ustawień i wszystko już zapomniałem No kicha, mówię ci Kompletna kicha dobre dobre. Ja wreszcie jutro też się stanę szczęśliwym posiadaczem A636 i mam nadzieję, że użytkowanie go będzie mnie też wprawiało w taki dobry humor jak ak6 A tak na marginesie jakby ktoś poszukiwał tego modelu, to chyba ostatnie sztuki mają tylko w Agito.pl, a na dodatek przesyłka kurierem gratis i bardzo miła i rzetelna obsługa:)
Następny desperat Ja niewyrobię CaSspeR - jeszcze będziesz togo żałował
Ustawiłem wszystko raz na początku i do dziś działa
przepraszam, czasem trzeba powtórnie ustawić opcje podświetlania bo sie resetują.
Cytat: "ak6"Ustawiłem wszystko raz na początku i do dziś działa A przepraszam, czasem trzeba powtórnie ustawić opcje podświetlania bo sie resetują.
A przepraszam, czasem trzeba powtórnie ustawić opcje podświetlania bo sie resetują.
Do tego jeszcze dojdzie pewnie, że moja kobita będzie mnie mogła namierzyć przez GPS i będzie wiedziała, że nie jestem u babci na pączkach tylko z kumplami na piwie...
No tak, ... Mój 632 też padł a własciwie spadł na beton z wysokości ok. metra i nic, tylko lekko zarysowana obudowa. A spodziewałem się raczej poważnej naprawy. Aon działa dalej. I oby tak dalej.