Witam
Dzisiejszy problem dotyczy powiadomień na A636N. A dokładniej ich braku. Problem objawia się tym, że pomimo ustawionego powiadomienia w kalendarzu lub zadaniach palm go nie pokazuje o określonej godzinie. Nie ma sygnału dźwiękowego, brak mrugającej lampki, czy wyskakującego okienka itd. Jedyny objaw, że coś się dzieje to wyjście pada ze stanu uśpienia. Oczywiście w ustawieniach palma nic nie zostało zmnienione i powiadomienia są załączone.
A skąd się problem wziął? A przynajmniej skąd podejrzewam, że się wziął. Gdy pojawił się po raz pierwszy w serwisie stwierdzili, że to pewnie wirus itd itp. Trzeba było twardego resetu, żeby wszystko działało poprawnie. Ale dwa dni temu problem powrócił. A możliwość dostania się do urządzenia wirusa raczej wykluczam. A stało się to w momencie synchronizacjhi z komputerem. Wyskoczyło mi to Outlookowe okienko z powiadomieniami i wybrałem odrzuć wszystkie i ok. Po tym powiadomienia przestały działać na palmie. Stąd też podejrzewam, że doszło do jakiejś ingerencji Outlooka z komputera z tym na palmie, ale nie mam pojęcia jak i co się stało, a już najmniejszego jak się tego pozbyć. Oczywiście bez konieczności twardego resetu. Mimo wszystko ustawianie wszystkiego na nowo trochę trwa, a nie mam na to najmniejszej ochoty. Jeśli ktoś ma jakieś sugestie, pomysły lub cokolwiek, będę wdzięczny za informacje.
Pozdrawiam