Hej,
Po przeczytaniu forum,a zwlaszcza dzialu o ASUSie, stalem sie mam nadzieje szczesliwym posiadaczem A696. PPC byl odrazu z zainstalowanym WM6. Generalnie po 3 dniach pracy nie stwierdzam bledow, o ktorych jest mowa w tym temacie. Zadnch zwisow, karta SD jest poprawnie rozpoznawana. Programy instaluja sie bez wiekszych problemow ( jedynie czasami na koncu instalacji wyskakuje info ze program jest napisany pod inna wersje WM ), natomiast jest problem z odinstalowaniem niektorych z nich. Nie wiedziec czemu po odinstalowaniu program dalej jest w PPC. Probowalem odinstalowywac za pomoca usun programy z poziomu PPC, jak tez za pomoca Active Sync. Co ciekawe, problem ten wystepuje tylko dla programow, ktore byly pisane pod WM5.
Mam niestety jeden maly problem, choc nie wiem czy to jest problem zwiazany z PPC czy z access pointem. Chodzi o polaczenie wifi. Jezeli siec jest otwarta, PPC laczy sie szybko i wszystko dziala bez zarzutu. Natomiast jezeli w tej samej sieci wlacze szyfrowanie WPA-SK, to PPC nie potrafi sie polaczyc z siecia - stan Podlaczanie trwa caly czas, PPC nie dostaje adresu IP, natomiast ma adres bramy. Czym moze byc to spowodowane ?
Dodam ze w tej samej sieci mam laptopa, nie ma zadnych problemow przy podlaczaniu do sieci zabezpieczonej.
BTW: wie moze ktos jak usunac ikony ze start->programy ? odinstalowuje program ale ikonka zostaje.