Więc tak od supportu Asusa dostałem następująca odpowiedz w sprawie mobilnego zdalnego pulpitu: "Drogi Kliencie, niestety ta funkcja nie jest dostępna "
Zuważyłem też następujące problemy: zatrzymanie wszystkich programów w zakładce uruchomione programy powoduje zamknięcie wszystkich programów lecz wyjście z tej zakładki nie jest już możliwe. Naciśnięcie zamknięcia zakładki powoduje że najpierw znika krzyżyk a potem zwis i operacje kończymy restartem, drugi problem to taki jak zamykamy jeden program to wywala choć nie zawsze komunikat o błędzie shella i wykonuje się restart. Brawa dla Asusa prawie jak bez błędów.................... Ciekawo co mnie jeszcze czeka ?? Szczerze żeby było to możliwe wrócił bym do WM5.0. Czy ktoś ma podobne problemy ?
Napisane: Lipiec 06, 2007, 18:42:48
Do ostatniego postu: zauważyłem, że zwis następuj po zamknięcie czegoś takiego jak desktop w uruchomionych programach. Czy ktoś może wie co to jest ?
Napisane: Lipiec 06, 2007, 18:48:27
Co do błędu shella dalsze informacje: ten błąd jest wykonywany w następujacych warunkach: wchodzimy w zakładkę programy, pojawia się ona w uruchomionych programach, próba zatrzymania powoduję wygenerowanie następującego błędu: shell (w powłoce wystąpił nie obsługiwany błąd Podjęto próbę ponownego uruchomienia powłoki) naciśnięcie OK powoduje restart systemu