[quote="jan6a
niezawodnyZamówiłeś już folię

Pamiętaj byś się nie pomylił zamów BRABDO Protector Plus bo jest też Brando Ultra Clear która jest gładka jak szkło wiec nie jest antyrefleksyjna .
Odnośnie profilu: Dlaczego brzydal

bo duży i kanciasty ale wiele potrafi i kupiłem go w dobrej cenie dlatego mi to zupełnie nie przeszkadza[/quote]
Dzięki za troskę

Folii jeszcze nie zamówiłem bo dzisiaj była zabawa Asuskiem na maksa; sporo się wydarzyło: wgrałem nowy ROM, odpaliłem Active Synca a przede wszystkim ustawiłem WiFi (przełamałem mocne zabezpieczenia własnej sieci domowej

) , i pocztę - wszystko hula jak trzeba. Jestem pod wrażeniem jakie to wszystko jest dość proste. Póki co walczę piórkiem po folii fabrycznej (takiej badziewiastej) ale jutro złożę zamówienie na Brando - sprawdziłem w internecie i faktycznie są 2 rodzaje tych folii - dla mnie liczy się tylko ta antyrefleksyjna. I tu pojawia się własna refleksja - handel taką folią to złoty interes - przecież oni sobie liczą za to jak za zboże

Ponad 30PLN za kawałek polietylenu/polipropylenu mniejszy niż listek papieru toaletowego.... Stwierdzam że ta folia relatywnie jest droższa niż sam pocket, chyba sam zacznę ją produkować i sprzedawać na PDA-Clubie
A co do wyglądu; mój A636 nie jest kanciaty choć nie jest okrągły - jest taki jak trzeba
P.S1.
Jutro muszę zainstalować AM bo się poszła.... po upgradzie ROMu i skonfigurować połączenie BT via komórka. No i powoli zaczynam się rozglądać za jakimiś dodatkami (użytkami) softowymi na Asuska żeby wykorzystać go na maksa
P.S.2
Już wiem że słusznie zrobiłem decydując się na pocketa (a zwłaszcza A636) zamiast wypasionego palmofona (brałem pod uwagę). Na ekranie 3,2 cala pocztę da się czytać ale www to już jest trochę masochizm. No ale na 2,8 cala to już byłby sado-masochizm

a na jeszcze mniejszym ekranie to chyba musi być lupa