wisi asus

• 5 Odpowiedzi
  • 974 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pewy

• 14
wisi asus
« dnia: Grudzień 10, 2006, 16:04:24 »
Witam, jak czesto zawiesza wam sie system? mój asus, ma 2 tygodnie a zawisł już 4 razy, miekki reset nie pomagał, po twardym i próbie odpalenia automapy komunikat bad file, ale to pewnie normalne. Słowem czy to norma w zachowaniu asusa czy może usterka hardware?pozdrawiam

*

elektryk

wisi asus
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 10, 2006, 16:08:09 »
norma. :)
pockety slynne sa przeciez z tego. tak wiec reset to czesta czynnosc codzienna pocketowcow. zwlaszcza w poczatkowym czasie exploatacji i intensywnego instalowania wszystkiego co sie da.

*

Offline pewy

• 14
wisi asus
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 10, 2006, 22:18:07 »
to się uspokoiłem, podejrzewałem, że norma ale zawsze chciałoby sie powiedzieć o swojej zabawce - niezawodna, ale dobra i tak jest multoprzydatny . pozdrawiam

wisi asus
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 10, 2006, 22:34:13 »
a to trochę dziwne. bo u mnie w ciągu 2 miesięcy zawiesił się tylko 2 razy i to nie od instalowania wszystkiego co się wydaje ciekawe ale podczas połączenia z komórką przez bluetooth

*

Offline pewy

• 14
asus wisi
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 11, 2006, 22:54:09 »
nie napakowałem go wcale tak wieloma programami: automapa(ciagle znika z paska a na zamnkniecie komunikat o błędzie, doktop, skype i wsio, skypa zreszta chyba wyrzuce bo w szczecinie to nie słyszałem o hotspocie może poza galaxy ale tam za kaskę.pozdrawiam

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
wisi asus
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 11, 2006, 22:55:42 »
pewy
hotspotów jest więcej choć i tak mało
http://pdaclub.pl/hs/?hs_c=6