Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
ASUS
wisi asus
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
wisi asus
5 Odpowiedzi
974 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
pewy
14
wisi asus
«
dnia:
Grudzień 10, 2006, 16:04:24 »
Witam, jak czesto zawiesza wam sie system? mój asus, ma 2 tygodnie a zawisł już 4 razy, miekki reset nie pomagał, po twardym i próbie odpalenia automapy komunikat bad file, ale to pewnie normalne. Słowem czy to norma w zachowaniu asusa czy może usterka hardware?pozdrawiam
elektryk
wisi asus
«
Odpowiedź #1 dnia:
Grudzień 10, 2006, 16:08:09 »
norma.
pockety slynne sa przeciez z tego. tak wiec reset to czesta czynnosc codzienna pocketowcow. zwlaszcza w poczatkowym czasie exploatacji i intensywnego instalowania wszystkiego co sie da.
pewy
14
wisi asus
«
Odpowiedź #2 dnia:
Grudzień 10, 2006, 22:18:07 »
to się uspokoiłem, podejrzewałem, że norma ale zawsze chciałoby sie powiedzieć o swojej zabawce - niezawodna, ale dobra i tak jest multoprzydatny . pozdrawiam
furio
5
wisi asus
«
Odpowiedź #3 dnia:
Grudzień 10, 2006, 22:34:13 »
a to trochę dziwne. bo u mnie w ciągu 2 miesięcy zawiesił się tylko 2 razy i to nie od instalowania wszystkiego co się wydaje ciekawe ale podczas połączenia z komórką przez bluetooth
pewy
14
asus wisi
«
Odpowiedź #4 dnia:
Grudzień 11, 2006, 22:54:09 »
nie napakowałem go wcale tak wieloma programami: automapa(ciagle znika z paska a na zamnkniecie komunikat o błędzie, doktop, skype i wsio, skypa zreszta chyba wyrzuce bo w szczecinie to nie słyszałem o hotspocie może poza galaxy ale tam za kaskę.pozdrawiam
marcinl
DWBKH
24436
Sprzęt: SGS2 z powrotem
wisi asus
«
Odpowiedź #5 dnia:
Grudzień 11, 2006, 22:55:42 »
pewy
hotspotów jest więcej choć i tak mało
http://pdaclub.pl/hs/?hs_c=6
1% dla Mateuszka