Kilka nudnych pytan poczatkujacego uzytkownika ASUS'a 636

• 1 Odpowiedzi
  • 829 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline willi

• 14
« dnia: Wrzesień 29, 2006, 18:11:37 »
Bede wdzieczny za kilka odpowiedzi bo sam nie moge tego rozgrysc, a uzytkownicy dluzej posiadajacy ten sprzet pewnie juz to wiedza.

Moje pytania, watpliwosci:
1. Czasem pojawia sie komunikat cos w rodzaju "Program WakeUp.exe spowodowal blad, czy chcesz go uruchomic? Moze to doprowadzic do uszkodzenia sprzetu"
To jest jakies dziwne, czy program moze uszkodzic sprzet? (przy instalacji kilku programow tez o tym pisalo ale przynajmniej nie zawieszaly urzadzenia)

2. Jak przelaczac sie miedzy uruchomionymi programami? W "uruchomione programy" niby sa widoczne ale brakuje mi w tym sprzecie czegos takiego jak pasek zadan z MP780 czy zwyklego windowsa.

Z gory dzieki ale pewnei jeszcze cos znajde ;)

*

Offline drogi

• 277
  • Sprzęt: HTC Diamond, Samsung I5700
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 30, 2006, 09:52:32 »
1. U mnie wyskakiwał taki komunikat tylko wtedy gdy uśpiłem pda z załączoną np. AutoMapą poczym znów go włączyłem. Ten program napewno nie uszkodzi sprzętu aczkolwiek  takie programy istnieją. Jeżeli komunikat wyskakuje nie przy uśpieniach to proponuje HR i potem ostrożna instalacja dodatkowego oprogramowania (ostrożna czyli instalacja programu, troszke testu czy coś się dzieje jeżeli ok to kolejny ;))

2. Polecam program Spb Pocket Plus niestety jest płatny, jeżeli coś darmowego to w dziale download MagicButton http://pdaclub.pl/dl/file_view.php?f_cat=&f_str=magic&sortby=t&sort=asc&f_id=629