A gdzie mozna? Bo dokaopałem sie do starego tematu i zapodany tam link do sklepu w białymstoku działa ale sklep juz tego nie sprzedaje:/
pzdr
A, czyli jednak wycofal ze sprzedazy - oficjalnie nic nie wiadomo, ale nie oficjalnie wiadomo, ze cos jest nie tak z tym TMC dla Asusa od Asusa. Niby Asus o tym wie, i mial zrobic jakas latke, ale... nigdzie zadnego oficjalnego info. Zreszta na stronach Asusa nawet nie ma tego uchwytu w ofercie - partyzantka pelna geba
Napisane: Marzec 31, 2007, 14:52:59
co miałes na myśli mówiąc ze słabo działa? stan TMC w polsce czy jakość urządenia? Ja jeżdze głównie po szwecji tam TMC działa OK
Mialem to na mysli, ze z Destinatorem 6 na Wyspach TMC od Asusa dziala bardzo slabo, a z Destinatorem 6.1.1 i Igo 2006 SE beta nie dzialao w ogole TMC - Igo nie mogl znalezc odbiornika TMC i blokowal program.
Z W. Brytania o tyle jest problem, ze tutaj sygnal TMC jest platny. Nie kazdy ma program obslugujacy TMC, nie mowiac o tym platnym - wiec nie moge pozyczyc od kumpla programu, i sie pobawic - dla mnie ten uchwyt z TMC nie dziala - powoduje bledy i konflikty. Poki co nie polecam