Problem z ponownym zainstalowaniem programu. A696

• 1 Odpowiedzi
  • 881 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z ponownym zainstalowaniem programu. A696
« dnia: Listopad 29, 2008, 16:55:55 »
Witajcie.
Mam taki problem. Zainstalowalem sobie programik "TV remote controler" przetestowalem dzialal ok. Lecz nie znalazlem wiekszego zastosowania dla niego wiec postanowilem usunac. Jak to zwykle bywa w tym modelu deinstalator nie potrafil usunac go w calosci. Usunelem wiec to co odszukalem recznie.
I tu naszlo mnie olsnienie ze jednak moze sie przydac ten programik do pracy jako pilot z aparatem foto i kamera.
Postanowilem wiec zainstalowac go na nowo. I tu klopot tzn. nie mozna zainstalowac go ponownie. Wszystko wyglada jak by sie instalowalo lecz na koniec komunikat ze instalacja sie nie powiodla. :(
Moze ktos wie gdzie pogrzebac aby go znowu zainstalowac. Mysle ze zostal gdzies jakis smiec ktorego byc nie powinno. Tylko gdzie?

*

Offline stanley_p

• **
  • 234
  • Sprzęt: Asus A696, 16GB SDHC
Odp: Problem z ponownym zainstalowaniem programu. A696
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 01, 2008, 19:16:38 »
Witam

Podobny problem miałem kiedyś przy instalowaniu Adobe Reader 2.0, z tą różnicą, że program w ogóle nie był wcześniej instalowany w systemie. Wspominałem o tym w tym topicu:
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=103990.0
Niestety nie pomogły żadne Pocket Mechanice, czyszczenie rejestru, itp. Pomógł dopiero HR (polecam SPB Backup mimo wszystko najpierw) i zainstalowanie w PDA dokładnie tych samych programów, z tym, że Adobe Reader był pierwszym ;)

Pozdrawiam -

Stanley