Witam. Sorry, że tak od nietypowej strony. Mam telefon K800i w Erze. Wczoraj pobawiłem sie programem XS++ i wgrałem do mojego telefonu najnowszy soft + paczke customizacyjną Ery. Wszystko poszło jak po maśle - telefon działa. Dotychczas wykorzystywałem telefon do łączenia sie przez BT z netem na moim PDA ASUS A636N. Po zmianie softu chciałem sie połaczyc jednak okazuje sie to niemozliwe - wyświetla sie informacja o niemozliwości wykonania połaczenia i/lub złej konfiguracji. Wszedłem więc na strone ERY i tam automatycznym konfiguratorem chciałem sobie wgrać ustawienia w telefonie. Ustawienia tam i owszem są ale tylko do blueconnecta MMS i WAP. Z tego co pamietam to w telefonie miałem dotychczas w opcjach internetowych zaznaczony profil "erainternet" a teraz takiego tam nie ma. Na stronie ery tez go nie ma. Myślę, że to własnie brak tej konfiguracji powoduje ten problem. Dodaje, że jesli chodzi o transfer plików pomiedzi K800 a PDA to odbywa sie on normalnie, jak dotychczas. Sam interenet w telefonie działa zarówno przez ikone "blueconnect" w głownym menu jak również przez OPERĘ Mini, ktorą sobie wgrałem. Ma ktoś pomysł jak to rozwiazać? Dysponuje ktos może danymi konfiguracyjnymi ERYinternet do wprowadzenia recznego w telefonie? Próbowałem wpisać ręcznie te dane podane na stronie ERY jednak wydaje mi się, że jest tam zbyt mało danych. Dodam jeszcze, że przed zmianą softu w telefonie w głównym menu miałem dwie ikony dostępu do internetu - mianowicie BLUECONNECT oraz INTERNET; teraz, po zmianie, mam BLUECONNECT i OMNIX. Gdzie jest INTERNET ?!