Problem z instalacja gier i programow na ASUS A620 - POMOCY!

• 3 Odpowiedzi
  • 1531 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mam problem z instalacja gier i programow na ASUS A620. Po kazdej probie instalacji programu wyskakuje komunikat ze dany program nie jest poprawny dla aplikacji Pocket PC chociaz wiem ze jest poprawny bo czesc gier sciagnalem z tej strony. Prosze o pomoc - co mam zrobic.

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 11, 2006, 05:27:24 »
to napisz dokladnie co sciagnales i jak instalujesz bo na 99% to ty cos zle robisz...

przeczytaj tez to
http://pdaclub.pl/info.php?id=7289

z nastawieniem na dzial - 2. Najważniejsze parametry i podstawy obsługi palmtopa

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 11, 2006, 22:45:38 »
Czytajac to forum zauwazylem ze nie tylko ja mam problem z instalacja gier i programow. Na koniec instalacji pojawia mi sie komunikat na palmtopie    "instalacja sie nie powiodla ,zainstaluj ponownie" dotyczy to wielu gier i programow. Przeczytalem ze jest to pewnie problem polskiej nakladki i trzeba to wylaczyc na czas instalacji. Pytanie tylko w jaki sposob. Prosze o pomoc.

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 12, 2006, 07:44:08 »
wielu gier i programow czyli konkretnie co? pytam cie po raz drugi bo nie zauwazylem jakoby wiekszosc ludzi mialo problemy... a co do nakladki to ja tysiace razy powtarzam, zeby nie instalowac ale oczywiscie dziesiatki osob twierdza, ze jest to swietna i rewelacyjna rzecz i nie maja zadnych problemow

nie wiem jak wylaczyc bo nawet nie wiem jaka masz - jak dalej bedziesz tak pytal ogolnikowo bez podawania konkretow to nie uzyskasz chyba tu odpowiedzi