Przyznam że w domu mam WiFi Asusa i płyte główna Asusa i zero problemów.
Wiesz, ja zawsze uważałem płytę główą ASUSa za synonim producenta świetnych płyt głównych. Natomiast już nie miałem takiego zaufania do nich, i np. o laptopie Asusa nie było nawet mowy (dla mnie istnieją tylko 3 marki - IBM, Dell, Toshiba), stąd z pewną taką nieśmialością kupowałem minilaptopika ze stajni Asusa. Ale to jak w życiu - nie ma takiego producenta, który robiłby wszystko "świetne". Tak jak w moim uznaniu, dobre TV to tylko Sonego (oczywiście w odpowiedniej cenie), tak np. kino domowe czy hi-fi już niekoniecznie. Ale to wszystko zależy od osobistych preferencji i upodobań - trzeba dobrać pod siebie.
A z awaryjnością to czysta loteria. Osobiście nie przejmowałbym się opiniami, że zepsuło się to czy to, bo takich prawdziwych problemów jest niewiele - porównując z liczbą sprzedanych egzemplarzy, to niewiele. No i nie zapomnij, że na forum najczęściej zaglądamy bo "coś się zepsuło", nie wiemy jak to czy tamto zrobić. Dlatego zawsze więcej tu problemów, niż opinii zadowolonych użytkowników