Universal Bluetooth Keyboard (ThinkOutside) + A636N

• 4 Odpowiedzi
  • 837 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 24, 2006, 10:37:13 »
witam

poniewaz proba podlaczenia w/w klawiaturki do Mio a201 spelzla na niczym swe oczy zwrocilem w kierunku a636n (troche drozej i brak zestawu glosnomowiacego ale notowanie na wykladach jest dla mnie wazniejsze)

w zwiazku z tym mam pytanie czy ktos uzytkuje taki zestaw i czy to dziala??

szukalem ale nia znalazlem postow klawiatura + a636 wiec moze nikt nie pracuje na takim zestawie.
bede bardzo wdzieczny za pomoc bo wydac 1500 i ma sie okazac ze nie dziala to zabawa nie dla mnie :(, a moze ktos zna sklep w poznaniu w ktorym umozliwiliby mi przetestowanie takiego rozwiazania??

z gory dzieki
pozdr
Bajbus

« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 24, 2006, 10:52:12 »
Witam

Nie powinno byc problemu z dzialaniem - klaw i a636 maja profil HID. Osobiscie mam klaw. by nokia - dziala wysmienicie.
Moze przyda sie link http://www.geekzone.co.nz/content.asp?contentid=2903

Pozdrawiam

Kri Z

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 24, 2006, 11:37:22 »
thx. rozumiem ze a636n ma sterownik bluetooth firmy Widcomm??

pozdr
Bajbus

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 24, 2006, 12:10:03 »
MS jak to w WM 5.0

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 24, 2006, 16:47:06 »
o matko!! to chyba bede musial gdzies znalesc sklep w ktorym pozwola mi przetestowac :(  na stronie thinkoutside w sprzecie kompatybilnym nie ma A636n wiec moze ta klawiatura nie obsluguje WM 5.0 na asusie :(

na moim P910i z symbianem klawiatura dziala ale nie ma polskich liter, a na pocket pc maja byc polskie litery ale nie moge znalesc sprzetu :(  dobrze ze studia zaczynaja sie za trzy miechy. mam przynajmniej zajecie na cale wakacje :(

pozdr
Bajbus