Chyba skasowałem coś z Windy HELP!

• 7 Odpowiedzi
  • 1192 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Chyba skasowałem coś z Windy HELP!
« dnia: Kwiecień 12, 2007, 18:18:38 »
Witam
Mam Asusa 636N.  Bawiłem się Tomtom-em.  Skopałem coś z instalacją i porozrzucało mi pliki na Asusie.  Kasowałem to potem z palca.  Po tych zabiegach nie mam dźwięku.  Suwak głośności jest zawsze na min, a w aplikacjach nic nie słychać.  Z tego co sobie przypominam, to chyba kasowałem katalog Vocie lub Voices i to nie jeden.  Myślałem, że to wszystko potworzył Tomtom.  Nie bardzo mogę robić twardy res, bo w nocy wyjeżdżam i potrzebuję większości rzeczy, które mam w Asusku.  Czy mógłby ktoś wspomóc tym katalogiem? Oczywiście jeśli to jest przyczyna tego, że nie mam dźwięku.  Ale sama nazwa już o tym chyba mówi :(
Pozdrawiam serdecznie - Rafał

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
Odp: Chyba skasowałem coś z Windy HELP!
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 12, 2007, 18:54:22 »
Radzę mimo wszystko HR .Windowsa nie skasowałeś ale instalacja TT pomnieniła plik dll.

potrzebna zgoda

*

Offline b707

• **
  • 211
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 12, 2007, 19:05:18 »
Mi tu wali pirackim TT...
pzdr

« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 12, 2007, 19:19:06 »
Cytat: b707 link=topic=65255. msg428040#msg428040 date=1176397518
Mi tu wali pirackim TT. . .
Zainteresuj się lepiej czy co innego ci nie wali. . .
Ciekawe ile MP3 masz na kompie?
Ps.  Jasnowidz z konstruktywną wypowiedzią. . .

*

Offline b707

• **
  • 211
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 12, 2007, 23:01:52 »
Cytat: b707 link=topic=65255. msg428040#msg428040 date=1176397518
Mi tu wali pirackim TT. . .
Zainteresuj się lepiej czy co innego ci nie wali. . .
Ciekawe ile MP3 masz na kompie?
Ps.  Jasnowidz z konstruktywną wypowiedzią. . .

Kolega przede mną jasno określił a Ty swoim tekstem raczej potwierdzasz moją wypowiedz... Piracki TT podmienia plik dll odpowiadający za dźwięk... Na forum było jak to naprawić.
A jeżeli sie mylę to z góry przepraszam... Ale nie lubię jak ktoś wyznaje zasadę "najpierw strzelam potem pytam"

Trzeba było najpierw zapytać a potem wywalać... Co my jasnowidze jesteśmy że będziemy wiedzieli coś z Windy wywalił?

Jak masz TT oryginała i wykasowałeś coś potrzebnego to przykro mi ale tylko HR...
A jak jednak to TT... To pamiętaj ze obnoszenie sie na TYM forum z pirackim oprogramowaniem jest zabronione
pzdr

*

Offline ravel

• 1017
    • http://www.grom.org.pl
  • Sprzęt: FS Loox N560
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 13, 2007, 09:57:25 »
Zmien nazwe pliku btcoreif.dll potem reset pocketa i glos powroci .
Tak to jest juz z pirackim TT ... :D

« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 15, 2007, 21:20:20 »
Cytat: b707 link=topic=65255. msg428188#msg428188 date=1176411712
Trzeba było najpierw zapytać a potem wywalać. . .  Co my jasnowidze jesteśmy że będziemy wiedzieli coś z Windy wywalił?
Napisałem jasno, że nie mam czasu, bo w nocy wypadam w trasę.  Ty zamiast dać sobie spokój, to musiałeś się popisać elokwentną wypowidzią.  Wiedziałeś jak to naprawić, to podpowiedz i tyle.  Bynajmniej ja bym tak zrobił.  Boisz się, że Cię ktoś skrzyczy, że pomagasz przy piracie?
Teraz odniosę się do tego pirata.  Mam Automapę oryginał i jest całkiem ok.  Szkoda, że tylko na Polskę.  Wyjeżdżałem do Czech i pierwszy raz potrzebowałem nawigacji za granicą.  Nie uważasz, że kupowanie oryginalnego softu w ciemno jest bez sensu? W Automapie mam wersję demo z Zakopcem.  Mogę się pobawić, sprawdzić czy pasuje i kupić.  Tak też zrobiłem.  Z TT nie znalazłem takiej możliwości.  Może słabo szukałem, bo się spieszyłem, a może nie ma takiej możliwości.  Jest jeszcze kilka softów wychwalanych na tym forum, więc się wacham.  Kupić kupię, bo pojechałem bez navi i nie było fajnie.  Pepiki nic z nie kumają z Anglika. 
Nie bawi mnie jazda z pirackim softem.  Nie wiem czy Policja nie ma prawa tego zweryfikować. . .

*

Soovek

« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 15, 2007, 22:30:57 »
Policja weryfikuje AM pirata. Nie razmawiamy na tym forum o piratach. Problem rozwiązany - ZAMYKAM