Trzeba było najpierw zapytać a potem wywalać. . . Co my jasnowidze jesteśmy że będziemy wiedzieli coś z Windy wywalił?
Napisałem jasno, że nie mam czasu, bo w nocy wypadam w trasę. Ty zamiast dać sobie spokój, to musiałeś się popisać elokwentną wypowidzią. Wiedziałeś jak to naprawić, to podpowiedz i tyle. Bynajmniej ja bym tak zrobił. Boisz się, że Cię ktoś skrzyczy, że pomagasz przy piracie?
Teraz odniosę się do tego pirata. Mam Automapę oryginał i jest całkiem ok. Szkoda, że tylko na Polskę. Wyjeżdżałem do Czech i pierwszy raz potrzebowałem nawigacji za granicą. Nie uważasz, że kupowanie oryginalnego softu w ciemno jest bez sensu? W Automapie mam wersję demo z Zakopcem. Mogę się pobawić, sprawdzić czy pasuje i kupić. Tak też zrobiłem. Z TT nie znalazłem takiej możliwości. Może słabo szukałem, bo się spieszyłem, a może nie ma takiej możliwości. Jest jeszcze kilka softów wychwalanych na tym forum, więc się wacham. Kupić kupię, bo pojechałem bez navi i nie było fajnie. Pepiki nic z nie kumają z Anglika.
Nie bawi mnie jazda z pirackim softem. Nie wiem czy Policja nie ma prawa tego zweryfikować. . .