Pocket Music - oryginalny z bugami za 20 euro

• 8 Odpowiedzi
  • 1377 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pocket Music - oryginalny z bugami za 20 euro
« dnia: Czerwiec 23, 2008, 13:51:07 »
szukałem długo czegoś dobrego do muzyki - asus a696
znalazłem ta RShare pocket music - wszystko supe r- spodobał się

kupiłem oryginalny pocket music - 20 euro + ubezpieczenie zakupu pliku - fajnie

wszystko działało -numerek serynjy pasował - extra
do vzasu kiedy musiałem zrobić HARD RESET

wyjmuje oryginał ściągnięty ze strony producenta i co - i wajha - instalka jest z pliku exe z poziomu peceta przez activ sync - po zainstalowaniu jest niby ok - ale po uruchomieniu przestaja działać 4 główne przyciski w asusie - czyli ani rotacja ekranu ani żadne wywołanie ustawione przez użytkownika

minimalizacja pocketa nie pomaga - dalej nie działają przyciski - lekarstwo: ZAINSTALOWAĆ WERSJE z pliku *.CAB - nie przez peceta - wtedy wszystko działa super

niby fsajnie - ale dlaczego płacąc 20 euro - dostaje kiszke - producent lakonicznie odpisał że on nie ma tego problemu u siebi - hahahaha - testowałem na 2 egzemplarzach

ehh

Odp: Pocket Music - oryginalny z bugami za 20 euro
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 23, 2008, 22:25:22 »
moze i mnie wszysyc zbesztaja ale kto placi 20 euro za taki program O_O jezeli wiesz oc zym ja mowie ;p

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 24, 2008, 12:28:04 »
np. ja- wiem co masz na myśli, ale 20 to nie sa jakies wielkie pieniądze nie do zapłacenia, a sam wytwarzam rzeczy z prawami autorskimi i b.sie złoszczę jak ktoś je kradnie - mówie o zdjęciach - sprawy sądowe miałem już kilka razy o kradziez fotografii i są zawsze wygrywane, więc staram się w druga stronę być również w pożądku, jak pozbierasz do kupy całe potrzebne oprogramowanie to nie sa to jakieś straszne pieniądze. automape XL możesz już dostac poniżej 300 zł - do tego kilka innych po 20-30 euro i poniżej ceny palma masz wszystko co ci jest potrzebne.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 24, 2008, 12:35:10 »
moze i mnie wszysyc zbesztaja ale kto placi 20 euro za taki program O_O jezeli wiesz oc zym ja mowie ;p
dlaczego? to jest bardzo dobry soft jedyny z bookmarks i widokiem playlisty

*

Offline Konrad Radwan

• 2583
  • LIONEL HUTZ!
  • Sprzęt: Sony Xperia Z3, Sony Smartwatch 3
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 24, 2008, 12:36:39 »
Popraw mnie jeśli się mylę, a Pocket Tunes?

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 24, 2008, 12:44:47 »
no tak na Treo 680 używałem i na g900 sprawdziłem  :) tez ma bookmarks :P
ale jest niedostosowany do WVGA - supportowalem - odpowiedzieli, że kiedyś będą skórki
natomiast ten soft w porównaniu do CPP jest... cienki

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 24, 2008, 16:36:52 »
potwierdzam, zanim kupiłem przewaliłem przez palma mase badziewia zanim sie zdecydowałem na kupno, apropos zna ktoś aplikacje do "pozycjonowania się" wg satelit podobną jak ma wbudowane ASUS 750 - chodiz mi o GPS CATCHER
?

*

Offline stanley_p

• **
  • 234
  • Sprzęt: Asus A696, 16GB SDHC
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 24, 2008, 21:46:08 »
szukałem długo czegoś dobrego do muzyki - asus a696
znalazłem ta RShare pocket music - wszystko supe r- spodobał się

kupiłem oryginalny pocket music - 20 euro + ubezpieczenie zakupu pliku - fajnie

wszystko działało -numerek serynjy pasował - extra
do vzasu kiedy musiałem zrobić HARD RESET

wyjmuje oryginał ściągnięty ze strony producenta i co - i wajha - instalka jest z pliku exe z poziomu peceta przez activ sync - po zainstalowaniu jest niby ok - ale po uruchomieniu przestaja działać 4 główne przyciski w asusie - czyli ani rotacja ekranu ani żadne wywołanie ustawione przez użytkownika

minimalizacja pocketa nie pomaga - dalej nie działają przyciski - lekarstwo: ZAINSTALOWAĆ WERSJE z pliku *.CAB - nie przez peceta - wtedy wszystko działa super

niby fsajnie - ale dlaczego płacąc 20 euro - dostaje kiszke - producent lakonicznie odpisał że on nie ma tego problemu u siebi - hahahaha - testowałem na 2 egzemplarzach

ehh

Witam

Chodzi o ten Pocket Music (notabene nie wiem czy są inne ;) )

http://www.pocketmind.com/   ?

Zainstalowałem przez activesync najnowszą wersję 5.1 stąd:

http://www.pocketmind.com/pmfp.htm

i wydaje się działac ok, tzn. po uruchomieniu nie blokuje wspomnianych wyzej 4 przycisków... Domyślnie powiazane są tylko przyciski kursorów (głośnośc i poprzedni/następny) oraz przycisk ''Uruchom" (play/pause).

Zwróć jednak uwagę (może o to chodziło?), że po wygaszeniu ekranu domyslnie są blokowane wszystkie przyciski i ten stan pozostaje także po "wybudzeniu" ekranu przyciskiem zasilania. Mozna to poznać po pomarańczowej barwie przcisku 'lock' (ten z kłodką) na skinie PocketMusica (ale jeśli PM jest zminimalizowany wtedy nie poznasz ;) )
To automatyczne blokowanie możesz wyłączyć Menu->Player Options->Power->odhaczyć Automatically lock hardware buttons. Tam też możesz określić po jakim czasie ma być wygaszany ekran.

Pozdrawiam -

Stanley
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2008, 22:35:26 wysłana przez stanley_p »

« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 25, 2008, 07:49:17 »
nienie, to nie to, przerobiłem opcje na wylot i dalej było to samo, ale poradziłem sobie - zainstalowałem jakąs wersję z RapidShare i wpisałem tylko numer seryjny który dostałem jak kupiłem oryginał na stronie, wszystko działa jak należy, problem taki że ze strony producent dał mi do pobrania EXE a ja poprawnie zainstalowałem z pliku CAB - taki bajer dziwny