Mio P550m Czy ASUS 639...CB i GPS-symbioza czy pasożytnictwo

• 1 Odpowiedzi
  • 1251 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Witam..mam zamiar nabyć palma z gps i w związku z tym mam kilka pytań...

1)Który sprzęt polecalibyście bardziej  :huh:
MIO P550m (512 ROM) czy ASUS 639 (1giga ROM)...
Rożnica w kosztach sprzętu nie jest dla mnie tak bardzo istotna,
bardziej liczy się jakość ,niezawodnośc,łatwość obsługi.Palm byłby wykorzystywany przede wszystkim do nawigacji w Polsce i tylko Polsce oraz do oglądania filmów.Podzielcie sie ze mną spostrzeżeniami na temat wad badź zalet obu wyzej wymienionych palmów i ewentualnie przekonajcie mnie do któregoś z nich

2)Poruszam się autem wyposażonym w CB-radio..W związku z tym czy bedzie to przeszkodą do korzystania jednocześnie z GPS w palmie.Czy będą jakieś zakłocenia i utrudnienia w łąpaniu sygnału GPS..

3)jak wyglada odtarzanie filmów na palmie.Czy potrzebne sa jakies kodeki czy wystarczy standartowy media player bez dodatkowych programów.Czy sa jakies programy odtwarzające napisy?

..to tyle na razie pytań .i tak pewnie admin bedzie wściekły ze rózne tematy w jednym poście poruszam.

4)co to jest HOST usb - do czego to służy..czy asus lub mio go posiada..

Pozdrawiam wszystkich oprócz adwokatów ;)
MISIEK

*

Offline ST6

• **
  • 203
Re: Mio P550m Czy ASUS 639...CB i GPS-symbioza czy pasożytni
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 14, 2007, 14:14:43 »
Cytat: "CHWDAdwokatom"
1)Który sprzęt polecalibyście bardziej  :huh:
MIO P550m (512 ROM) czy ASUS 639 (1giga ROM)...
Rożnica w kosztach sprzętu nie jest dla mnie tak bardzo istotna,
bardziej liczy się jakość ,niezawodnośc,łatwość obsługi.Palm byłby wykorzystywany przede wszystkim do nawigacji w Polsce i tylko Polsce oraz do oglądania filmów.Podzielcie sie ze mną spostrzeżeniami na temat wad badź zalet obu wyzej wymienionych palmów i ewentualnie przekonajcie mnie do któregoś z nich
Oczywiście, że ASUS, a czego się spodziewałeś w tym dziale? :)

2)Poruszam się autem wyposażonym w CB-radio..W związku z tym czy bedzie to przeszkodą do korzystania jednocześnie z GPS w palmie.Czy będą jakieś zakłocenia i utrudnienia w łąpaniu sygnału GPS..
Nie powinno być problemów

3)jak wyglada odtarzanie filmów na palmie.Czy potrzebne sa jakies kodeki czy wystarczy standartowy media player bez dodatkowych programów.Czy sa jakies programy odtwarzające napisy?
Oj, lenistwo bije, aż dym leci. SZUKAJ
http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=58491

4)co to jest HOST usb - do czego to służy..czy asus lub mio go posiada..
Umożliwia podłączenie peryferiów USB - pendraki, aparaty itp. ASUS go nie ma.