Mam ten sam problem... I tyle co wiem po wnikliwych węszeniach w temacie to fakt, iż u dystrybutorów nie ma już A636, poza centralnym punktem zajmującym się PDA Asus w Wawie. O dziwo tam o nowym modelu N nic nie wiedzą w przeciwieństwie do podległych im punktów, gdzie usyskałem info, że nowy model ma wejść około 20-23 maja (najwcześniej!!). Różnica ma polegać jedynie na WIFI b/g oraz BT w wersji 2. Niestety do tetgo czasu można nabyć jedynie te 636, które są na półkach... Tak się składa, że ja także jestem żywo zainteresowany i bardzo chcę kupić ten sprzęt. Zastanawiałem się, czy aby nie lepiej poczekać, ale... ktoś obeznany w temacie doradził mi, że jednak ten sprzęt jest sprawdzony, z odpowiednim oprogramowaniem, a z nowym może, ale nie musi, być różnie... Dodatkowo niewiadoma jest sprawa ceny nowego modelu N, a jedynie plotki mówią, że ma nie być o wiele droższy od poprzednika, może parę złotych... no cóż... Rozważyłem wszelkie za i przeciw i zamawiam przez net, bo w sklepach już nie ma... A jak to bywa na wolnym rynku... Dziś te modele, które jeszcze są podrożały o około 100... z racji kończącej się serii... no cóz... to chyba tyle... I tak miał być FS LOOX 520N, a chyba będzie A636 i to mój piertwszy w życiu zakup przez net

trochę się boję :