Jednostronna Synchronizacja ?

• 1 Odpowiedzi
  • 815 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Jednostronna Synchronizacja ?
« dnia: Maj 03, 2007, 18:22:59 »
Witam

Niedawno nabylem A632N i pojawil sie taki oto problem. 

Otoz Activesync, ktory do tej pory dzialal bez zarzutu na Mio P350 teraz zaczal szalec. 
Przy kazdorazowym podlaczeniu pda i synchronizacji, zastepowane sa wszystkie pliki w zaznaczonym katalogu (My Documents) tymi z komputera (Nawet jesli te na pda sa znacznie nowsze i pozmieniane).    Nie wyskakuje zaden konflikt jak mialoby to miejsce gdyby dany plik ulegl zmianie przed synchronizajca i na pda i na pc.    Poprostu synchronizuje sie tylko w jedna strone  PC->PDA. 

(Uwazam, ze powinno byc tak - Podlaczam - ActiveSync sprawdza czy sie cos zmienilo - aktualizowane sa pliki starsze - niezaleznie czy sa one na pc czy na pda - przynajmniej tak bylo w Mio)

Pozdrawiam

*

Offline Arapaho

• **
  • 143
  • IF GOD MADE MOTORCYCLES, DEVIL WOULD MAKE THE VMAX
  • Sprzęt: Samsung Galaxy SII + Galaxy Note 10.1 + NR560BF
Odp: Jednostronna Synchronizacja ?
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 06, 2007, 12:51:53 »
Niestety, miałem to samo w swoim 636N. To chyba przypadłość tych Asusów. Niestety nigdzie nie uzyskałem odpowiedzi, dlaczego tak sie dzieje. Próbowałem z różnymi komputerami i wszędzi ebyło tak samo.
BYŁO: Compaq ipaq 3650, 3950, Mio A201, Asus A636, Asus P535, HTC Diamond, Samsung GALAXY SII, jest Samsung ACE4 + Galaxy Note 10.1 + GALAXY S 10.5 oraz NR560BF