oj jest tego trochę w każdej kompilacji. Jak napisał niezawodny nie tylko w kompilacji ASUS'a. przykładem może być choćby to że nie da się zsynchronizować notatek. Nie da się i już
Nie do końca...

W dziale Pocket PC otwarłem niedawno wątek (jeszcze jest na pierwszej stronie) odnosnie synchronizacji notatek - temat rzeka - zachęcam do "lektury" a z grubsza powiem że jak się wie "jak?" to się da notaki synchronizować i to właśnie jak dla mnie jest typowy bug WM 5.0 bo przecież to ma być OS dla ludu a nie dla informatyków.
[/quote]
A tak poza tym to już są same bugi, po prostu bug goni buga.
Do niedawna tego nie widziałem bo korzystałem z Asusa wyłącznie do nawigacji (brak zastrzeżeń) i trochę do komunikacji (WiFi, BT-GPRS).
Jak zacząłem się nim ostatnio bardziej interesować (wgrałem parę prostych aplikacji) okazało się że zwałka goni zwałkę i w efekcie nawet to co dobrze chodziło zaczęło się pier....
Przyklad: ostatnio podczas komunikacji bezprzewodowej (Wifi, BT) ekran permamentnie się wyłącza ni z tąd ni z owąd.
Jeśli mogę coś doradzić to poza programami absolutnie niezbednymi (np. do navi) nie wgrywałbym już niczego - wtedy jest szansa że jakos to bedzie chodzić. Wkrótce czeka mnie pierwszy HR po którym zgodnie z powyższym wgram wyłącznie AM i Destinatora i na tym koniec.
Ale powtórzę; sprzęt oceniam na maxa natomiast OS to IMHO kiszka