funkcja notatki

• 3 Odpowiedzi
  • 929 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pewy

• 14
funkcja notatki
« dnia: Styczeń 03, 2007, 10:25:28 »
Witam, pomimo przestudiowania instrukcji obsługi nie mogę wyeliminować zapisywania sie notatek zawsze z kopią, poza tym jak mozna ustawić konwertowanie tekstu pisanego na drukowany>Opcja narzedzia z poziomu napisanej notatki nie zawiera funkcji rozpoznaj.Pozdrawiam

*

Offline b707

• **
  • 211
Re: funkcja notatki
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 03, 2007, 12:20:53 »
Cytat: "pewy"
Witam, pomimo przestudiowania instrukcji obsługi nie mogę wyeliminować zapisywania sie notatek zawsze z kopią, poza tym jak mozna ustawić konwertowanie tekstu pisanego na drukowany>Opcja narzedzia z poziomu napisanej notatki nie zawiera funkcji rozpoznaj.Pozdrawiam

Polska wersja nie posida trybu rozpoznawania pisma. Instrukcja nie uwzglednie tego i jest tam powa o nieistniejącej funkcji rozpoznawania.

Są dwa wyjscia... Angielski ROM... lub Penreader który jest płatny

*

Offline pewy

• 14
notatki w asusie 636n
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 03, 2007, 14:14:11 »
Dzieki, tak myslałem ale co z podwójnym zapisywaniem? zawsze po zatwierdzeniu sporzadzenia notatki mam dwa te same pliki.

*

Offline b707

• **
  • 211
Re: notatki w asusie 636n
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 03, 2007, 15:17:43 »
Cytat: "pewy"
Dzieki, tak myslałem ale co z podwójnym zapisywaniem? zawsze po zatwierdzeniu sporzadzenia notatki mam dwa te same pliki.

Hmm jak napisze nottke i klikne ok w górnym prawym rogu to mam jeden plik o gdy niem atekstu to ma nazwe notatka1... kopie mi się zadne nie tworzą... Niewiem czy ma na to wpływ to że Ja zapisuje na wewnętzrnej pamieci.
pzdr