No i cóż ja mam powiedzieć... Pewnie to, co zwykle, tj. ja nie mam żadnych problemów z moim ASUSEM 696 z WM 6.0 Z tych wszystkich postów, które czytałem wynika, iż nie wszyscy posiadacze tego modelu cieszą się brakiem problemów. Wydaje mi się, że problemy bardziej dotyczą najwcześniejszych serii ASUSÓW 696, a obecnie kupowane egzemplarze nie mają tych kłopotów, co pierwsze. Jednak jest to tylko moje wrażenie i nie przeprowadzałem żadnych analiz pod tym kątem.
Na koniec zaznaczę tylko, że gdybym miał dokonywać jeszcze raz wyboru to kupiłbym ASUSA 696. Inną sprawą jest to, że cały czas zastanawiam się, czy nie lepszym byłby PDA z modułem GSM (z akcentem na dostęp do internetu, a nie funkcje telefonu), ale to już zupełnie inna historia...
Chociaż w sumie to spiąłem sobie ASUSA z moim telefonem po blutooth'ie i w sumie to internet śmiga mi w sposób zadowalający, więc moja powyższa wątpliwość jest w sumie nieaktualna... A rację masz w jednym, ASUS 696 leży w rękach bardzo fajnie i wykończony jest też w sposób bardzo przyjemny (co widać chociażby na moim awatarze), więc jego design jest dość istotną zaletą, dla sprzętu typowo przenośnego którego jakość i przyjemność z trzymania w rękach jest dosyć istotną zaletą.