Kolumbus co Ty gadasz??? Oczywiście, że na płytce CD powinien być oryginalny MS Outlook do zainstalowania na komputerze stacjonarnym!! Jak bez zainstalowanego Outlooka chciałbyś zrobić synchro??
Poza tym na pewno dostałeś kod (do ściągnięcia ze strony SPB Software) na SPB Backup.
Hmmmm... Teraz mnie zaintrygowałeś, bo nic mi do tej pory nie wiadomo było o tym, aby producent PDA finansował licencję na MS OUTLOOK na komputer stacjonarny. Czym innym jest zapewnienie funkcjonowania synchronizacji między "dużym" i "małym" OUTLOOKIEM, a czym innym jest dodatkowo
zakup przez producenta dla użytkownika PDA "dużego" OUTLOOK'a. Szczerze wątpię, aby tak było.
A zresztą nawiasem mówiąc ja nie mam również płyty z "dużym" OUTLOOKIEM, a mam wszystkie płyty, które są dodawane do ASUSA 696. Podobnie też jeżli chodzi o SBP Backup to jest on w tym przypadku dystrybuowany na płycie dołączanej do PDA, takową dostałem, a nie poprzez kod (przynajmniej w moim przypadku).
Napisane: Listopad 07, 2007, 12:26:28
Właśnie rozmawiałem z Asusem i powiedzieli mi że już nie dołączają outlooka do A696 (nie wiem jak do innych).
Pewnie z powodu oszczędności (...)
No więc właśnie jest tak, jak napisałem chwilę temu powyżej...