Czy są jakieś minusy Asusa A636??

• 3 Odpowiedzi
  • 1495 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline baritone

• *
  • 98
  • Sprzęt: Asus A636
« dnia: Maj 08, 2006, 15:58:02 »
Chcę nabyć ten model, tyle dobrego czytałem na ten temat... ale czy nie ma żadnych wad i minusów??
Gdzieś czytałem o braku hosta USB... do czego go wykorzystać?? DO czego może się przydać??!! proszę o wszelkie informacje dotyczące A 636!

*

Offline majki2

• 312
  • Sprzęt: ASUS A636, Samsung Galaxy SII, SE P1i
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 08, 2006, 16:27:02 »
Tu masz napisane do czego miożna wykorzystać hosta : http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=11288
Nie ma hosta i VGA. Tyle że posiadanie VGA wiąże się z dużym zużyciem akumulatora, a A636 akurat należy do najdłużej działających na akumulatorze PPC. Więc jak zwykle coś za coś. Jestem zadowolony i mogę go polecić, ale pojawiły się informacje że niedługo ma być zastąpiony modelem A636N z ulepszonymi bluetooth i WIFI. Więc może się opłacić poczekać.

*

Offline baritone

• *
  • 98
  • Sprzęt: Asus A636
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 09, 2006, 16:45:58 »
tylko czy warto...bo cena nie jest znana, a i jak to z nowościami bywa może się okazać, że te nowości wcale nie są do końca przetestowane i mogą być problemy... chyba jednak rzucę się na 636 :) dzięki za info

*

Offline redik

• **
  • 214
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 09, 2006, 17:03:09 »
Cytat: "majki2"
Tu masz napisane do czego miożna wykorzystać hosta : http://www.pdaclub.pl/forum/viewtopic.php?t=11288
Nie ma hosta i VGA. Tyle że posiadanie VGA wiąże się z dużym zużyciem akumulatora, a A636 akurat należy do najdłużej działających na akumulatorze PPC. Więc jak zwykle coś za coś. Jestem zadowolony i mogę go polecić, ale pojawiły się informacje że niedługo ma być zastąpiony modelem A636N z ulepszonymi bluetooth i WIFI. Więc może się opłacić poczekać.

no ja jakos nie narzekam ani na bt ani na wi-fi.... w tym do czego mi sa potrzebne sprawdzaja sie idealnie, nie widze brakow... tak wiec wcale to a wcale mnie nie denerwuje groźba wejscia nowego modelu