A636 i holenderski jezyk (ROM)

• 3 Odpowiedzi
  • 858 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Maj 18, 2006, 23:45:13 »
czesc!

mam zamiar wkrotce kupic a636n (jezeli sie tylko pojawi) oraz TT Navigator 5 ale bede kupowal sprzet w Holandii. Niestety wszyscy sprzedawacy oferuja WM w jezyku hol. co mnie nie urzadza. wolalbym ang lub pol. W postow ktore przejrzalem zrozumialem zeby zmienic jezyk nalezy zmienic ROM, pobierajac go ze strony producenta na ang lub pol.

Prosze o info czy jest mozliwe nalozenie polskiego romu na holenderski i czy zmiana ROMu przypadkiem nie powoduje utraty gwarancji - przypuszczam ze nie skoro jest to ROM producenta.

Z tego co widze a636 staje sie jednym z bestsellerow w Europie, dziwi mnie za tym ze TT nie uznal (jak na razie) przynajmniej Asusa jako kompatibilnego z TT. Czy ktos napotkal sie Was z informacja czy TT zamierza uznac Asusa za sprzet kompatabilny z TT. (wiem ze TT chodzi bez problemu na a636, ale w przypadku jakichkolwiek problemow, TT nie uznaje gwarnacji i nie ma zadnego supportu z ich strony).

Dzieki za pomoc.

Olek[/black]

*

Soovek

« Odpowiedź #1 dnia: Maj 19, 2006, 12:10:09 »
No nie przegiąłeś. Widzę, że jesteś tu nowy ale to nie uprawnia cie do łamania regulaminu. Proponuje zapoznaj się z nim.
Piszemy CZARNĄ TRZCIONKĄ /poprawione !!!/

Bez większych problemów zmienisz rom na pl lub eng /nie utracisz gwarancji/
Pozdrawiam

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 19, 2006, 13:43:25 »
Dzieki za odpowiedz.

Tak sie sklada ze czytalem regulamin caly i b. dokladnie i nie widze tam zadnego zapisu o pisaniu czarna czcionka.

Zacytutuj mi ten fragment z regulaminu prosze.

Pozdr. Olek

*

Soovek

« Odpowiedź #3 dnia: Maj 19, 2006, 14:00:29 »
Witam
Nie wszystko jest zapisane w regulaminie. Wyobraź sobie, że każdy na forum pisze innego koloru trzcionką. Chciałoby Ci się to czytać ??? Bo mi NIE. Przyjęło się, że piszemy trzcionką czarną bez pogrubienia, kursywy i podkreślenia, więc proszę o stosowanie się do tych zasad.

Pozdrawiam
Soovek