Czy ktoś jest zadowolony z A636N ?

• 4 Odpowiedzi
  • 1992 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jackpat

• 14
  • Sprzęt: ASUS 636N
« dnia: Czerwiec 19, 2006, 18:21:45 »
Witam. Czy ktoś z was jest zadowolony ze swojej N-ki bo czytam tylko o samych negatywach. Ja właśnie chcę kupić i zaczynam się obawiać o ten sprzęcik.

*

Offline yayco

• 870
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 19, 2006, 18:58:59 »
Och, nie przejmuj się tak bardzo.  :D
Co do zasady 636 jest nadspodziewanie dobrym kawałkiem hardware`u. Z naciskiem na nadspodziewanie.
Dobre opinie o tym sprzęcie spowodowały, że wiele osób szukając swojego pierwszego PDA i kierując się vox populi (choćby tym, który wydobywa się z tego forum, kupiło sobie model N. Im bardziej początkujący użytkownik, tym więcej błędów. Im większe nadzieje na "cudowną zabawkę", tym większe (czasem) rozczarowanie.
Moim zdaniem jak dotychczas nie ma dowodów na to, że model N jest zdecydowanie gorszy. Natomiast niewątpliwe jest to, że pojawiający się na tym forum użytkownicy tego sprzętu są (statystycznie) mniej doświadczeni i zadają więcej zabawnych pytań. I nic w tym złego ani dziwnego nie ma.
I żeby rzecz zakończyć analogią: czy wiesz, że ilość wirusów na poszczególne platformy systemowe jest wprost proporcjonalna do popularności tych platform?  :wink:

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 19, 2006, 19:26:35 »
Sorki, ale ja nie znalazłem aż tylu wad A636N. Jedyną rzecz to chyba post z popsytym wyświetlaczem, a tak to tych skarg jakoś nie widzę. Nie wiem gdzie jest tyle tych negatywnych opinii. Może mnie ktoś oświeci, bo może złego wyboru dokonałem ?
Pozdrawiam wszystkich chcących kupić A636N

*

Offline stafid

• 445
  • o drogę nie pytam
    • Perfect
  • Sprzęt: Asus 636N, AM EU
Re: Czy ktoś jest zadowolony z A636N ?
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 19, 2006, 22:35:32 »
Cytat: "jackpat"
Witam. Czy ktoś z was jest zadowolony ze swojej N-ki bo czytam tylko o samych negatywach. Ja właśnie chcę kupić i zaczynam się obawiać o ten sprzęcik.

Bez obaw to nasi /asusowi/ wrogowie, sprzęcik jest super !!!!.

*

Offline jackpat

• 14
  • Sprzęt: ASUS 636N
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 20, 2006, 13:39:09 »
Panowie ,  dzięki za wsparcie . Jutro kupuje   :D