Co zrobic jak sie zawiesi A636N?

• 5 Odpowiedzi
  • 1087 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Wrzesień 21, 2006, 20:43:13 »
Witam,
Raz na jakis czas zawiesza mi sie A636N. W zasadzie sa to rozmaite sytuacje zwiazane zazwyczaj z uruchamianiem programow. Mysle, ze sprzet jest sprawny i zawieszanie to cos normalnego i jego przyczyna sa mniej lub bardzie kompatybilne z WM programy. Ale co robic jak sie juz PDA zawiesi i nie ma mozliwosci soft resetu? Co wtedy robicie? Czy jedynym wyjsciem jest wyjecie baterii?

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 21, 2006, 20:57:45 »
Jest jeszcze takie coś co się nazywa hard reset i o czym było już mówione wiele razy...

*

Offline pxm

• **
  • 101
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 21, 2006, 21:01:00 »
Ale dlaczego nie ma mozliwosci soft-resetu? Nie pomaga wcisniecie od spodu Asusa [RESETU] ?
A tak na marginesie od tygodnia dosc konkretnie katuje Asusa instalujac rozne programy znalezione w necie i chyba tylko raz mi sie PPC zawiesił. Moze przesadzasz z instalacja podejrzanego softu?  ;)

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 21, 2006, 21:09:22 »
Myslalem ze przycisk reset jest tylko do Hard Reset. Teraz juz wiem, ze takze do soft. Wstyd mi.

*

Offline pxm

• **
  • 101
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 21, 2006, 21:13:15 »
Cytat: "crisco"
Myslalem ze przycisk reset jest tylko do Hard Reset. Teraz juz wiem, ze takze do soft. Wstyd mi.

Polecam instrukcje obsługi :)
soft reset to wlasnie ten na spodzie Asusa, a hard reset wykonuje sie wcisnieciem kombinacji dwoch klawiszy oraz resetu.

*

Soovek

« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 22, 2006, 08:34:27 »
Panowie !!!
Wstyd jak cholera :(
Proszę się publicznie nie kompromitować :P
Dla początkujących CZYTAMY INSTRUKCJE ASUSA
(chodź i tak tam są poważne błędy)
Pozdrawiam