Asus A696 WM6.0

• 2 Odpowiedzi
  • 1114 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Asus A696 WM6.0
« dnia: Lipiec 18, 2007, 08:09:06 »
Witam. Zakladam nowy watek poniewaz tak zostanie szybciej zauwazony i moze ktos zna odpowiedz na moje pytanie. Kupilem tydzien temu urzadzenie z tematu. Byl tam Windows Mobile 5.0. Przed zakupem czytalem rozne fora i znalazlem info o WM6 wiec sciagnalem instalke na mojego pocketa. Karta SD byla czysciutka wszystko prosto z pudelka a slyszalem ze po wgraniu nowej windy reszta sie kasuje wiec albo wgram od razu albo w ogole. Wgralem od razu. Wszystko poszlo bez problemow. Nie instalowalem na komputerze Activesynca z plyty tylko sciagnalem Activesync 4.5. Wszystko poszlo sprawnie szybko, wykrylo pocketa bez problemow, skopiowalem co trzeba na karte sd. Zainstalowalem (juz na wm6) Automape 3.9, Tomtoma jakiegos, i z plytki z zestawu Skype. Wszystko zasadniczo dzialalo (nie mialem doswiadczenia wiec chwile czasu zajelo mi ogarniecie tego) mozna uznac ze wszystko OK.  Minelo kilka dni podlaczam (nie wiem jak to sie powinno nazywac prawidlowo ;-)  pocketa i lipa. Wyskoczyla informacja (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9c17eb51de772a08.html). Odinstalowalem z komputera Activesynca, zainstalowalem ponownie, z pocketa usunalem jakis pliczek ktory byl w folderze Activesync. Myslalem ze moze po wgraniu WM6 program widzi juz nowe urzadzenie i nie chce zadzialac czy co. Poszedlem na drugi komputer ze moze tam nie ma rejestrow zadnych i zadziala ale bylo dokladnie to samo. W to samo USB jak wloze aparat cyfrowy dziala bez problemu, nawet na kablu z palma - przed chwila sprawdzilem. Nie wiem czy musze cos ustawic w palmtopie czy co trzeba zrobic. Poradzcie

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9c17eb51de772a08.html

*

Offline JackDeJack

• 45
  • Sprzęt: Asus A696 + GoodRam 4GB
Odp: Asus A696 WM6.0
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 18, 2007, 17:54:11 »
Ustaw prędkość USB-ActiveSync na niską.
Jak nie pomoże przeinstaluj ActiveSynca ew, HR.
U mnie nie wywala błędu o urządzeniu USB, ale nie chce się zsynchronizować na wysokiej szybkości USB.
JackDeJack

*

Soovek

Odp: Asus A696 WM6.0
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 19, 2007, 10:39:29 »
Taki wątek już istnieje.
Pozdrawiam