0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czytałam ,że 636N jest gorszy od 636.
Cytat: "labdoria"Czytałam ,że 636N jest gorszy od 636.heh... A to niby dlaczego ?
Cytat: "pxm"Cytat: "labdoria"Czytałam ,że 636N jest gorszy od 636.heh... A to niby dlaczego ? Więc tak A636N ma BT 2.0 i WIFI G mniej ostry wyświetlacz Extra Bright (A636 BT 1.2, WiFi B ostry wyświetlacz[różnice widoczne])jednakże pierwsza partia asusa się nie psuła. Naliczyłem na forum do teraz 7 przypadków zepsucia A636. Seria A636N już nie jest taka dobra jak jej poprzedniczka, bardzo często zdarzają się problemy z wyświetlaczem a ostatnio słyszałem coś o problemach z WiFi.Nie mówię, że każda N-ka się musi popsuć - wprost przeciwnie jest wielu zadowolonych użytkowników tego sprzętu. Oby tak dalej.Pozdrawiam Wszystkich
Cytat: "Soovek"Cytat: "pxm"Cytat: "labdoria"Czytałam ,że 636N jest gorszy od 636.heh... A to niby dlaczego ? Więc tak A636N ma BT 2.0 i WIFI G mniej ostry wyświetlacz Extra Bright (A636 BT 1.2, WiFi B ostry wyświetlacz[różnice widoczne])jednakże pierwsza partia asusa się nie psuła. Naliczyłem na forum do teraz 7 przypadków zepsucia A636. Seria A636N już nie jest taka dobra jak jej poprzedniczka, bardzo często zdarzają się problemy z wyświetlaczem a ostatnio słyszałem coś o problemach z WiFi.Nie mówię, że każda N-ka się musi popsuć - wprost przeciwnie jest wielu zadowolonych użytkowników tego sprzętu. Oby tak dalej.Pozdrawiam Wszystkichhmmm... Ja jakos nie mam problemow z wifi, wyswietlacz jest OK i twierdzenie na podstawie rzekomo wiekszej ilosci awarii OPISANYCH NA TYM FORUM, ze N jest gorszy nie jest obiektywne.