I tu mógłbym z Tobą polemizowac bardzo długo na ten temat.
Całkowicie nie zgodzę się z Tobą. Na forum jest o wiele więcej postów o psujących się N-kach.
Pozdrawiam
Z czym się nie zgadzasz?
A636N sie psuje... Ja się zgadzam ale jakos śa egzemplarze które sie nie psuja... Naprawde patrzac na ilosc egzemplarzy jaka rozporowadzaja sklepy oraz allegro to ilosc ta jest nie wielka...
A636 tez sie psuje... spotkałem post że niby nie że wszystko git... ale na forum jest sporo postów o psujacych sie A636... zanim napisałem tego posta jeszcze raz przejrzałem forum i wiem co pisze...
A636N psuje sie cześciej od A636?
Posiadasz jakieś tajne statystyki? Ile procent egzemplarzy pada?
Tego nikt niewiem a wieksza ilosc padających egzemplarzy o niczym nie swiadczy.
A636 jest drozszy? Gdzie?? Na allegro jest tylko kilka egzemplarzy... Nikt nie chce byc stratny więc nie będzie sprzedawał tylko po to by sie pozbyc... A636N są drozsze i chyba tylko kilka aukcji jest tańszych... Prawo rynku im większa konkurencja tym nizsze ceny.. Na ebay.pl/de/com ta sama sytuacja.
Dywagacja czy A636N jest bardziej podatny na psucie się niema sensu... Niemamy zadnych danych...
pzdr
PS: Trudno bedzie zemną polemizować puki niepokarze mi się czarno na białym że jest tak a nie inaczej bo obecnie opieramy sie na "domysłach".