Proszę o poradę użytkowników A636

• 5 Odpowiedzi
  • 1255 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline CaSspeR

• 595
  • Android User
  • Sprzęt: HTC HD2 with ANDROID; Asus Transformer 32GB
« dnia: Maj 26, 2006, 17:54:06 »
Witam Mam taki problem. Jako, że palma mam od niedawna wgrywałem na niego co tylko udało mi się dorwać na sieci począwszy od gier, a na programach kończąc. Jednak jak teraz wchodzę do exploratora plików, to tam jest taki za przeproszeniem bur**l, że nie wiem gdzie czego szukać. Dlatego mam 2 prośby. Czy ktoś by mi mógł powiedzieć jak w A636 zrobić reset, żeby palm był w takim stanie, w jakim go poraz pierwszy wyciągnąłem z pudełka i czy jest jakiś sposób, żeby instalując gry lub programy przez bluetooth instalować je do katalogu, który ja wybiorę, a nie tam, gdzie sobie palm zażyczy?? Z góry dzięki za odpowiedź :)

*

Soovek

« Odpowiedź #1 dnia: Maj 26, 2006, 20:31:04 »
Jak zrobić reset ?? Trzeba podłączyć asusiaka do netu (wi-fi , BT itd.) potem wejsc na strone www.pdaclub/forum/asus/ i użyć opcji szukaj.
WSZYSTKO JEST NA FORUM NIE BĘDĘ PISAŁ TEGO SAMEGO PORAZ 100.
Pozdrawiam
Życzę miłego szukania

*

Offline yayco

• 870
Re: Proszę o poradę użytkowników A636
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 26, 2006, 20:36:16 »
Cytat: "CaSspeR"
Czy ktoś by mi mógł powiedzieć jak w A636 zrobić reset, żeby palm był w takim stanie, w jakim go poraz pierwszy wyciągnąłem z pudełka

RTFM
a konkretnie stronę 4 instrukcji obsługi

*

Offline CaSspeR

• 595
  • Android User
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 26, 2006, 20:49:33 »
Sorki nie krzyczcie już ;) W szukaj wklepałem hard reset asus a636 ale coś nigdzie nie było napisane jak go wykonać, a w instrukcji obsługi napisali to w takim miejscu, że nigdy bym się nie domyślił :( A zna ktoś odpowiedź na drugie pytanko?? :)

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 28, 2006, 00:09:36 »
Witaj na 2 "pytanko" to chyba 4 newsy ponizej gornego na www.pdaclub.pl (w dniu dzisejszym) a z tanszych rzeczy to po zgraniu via BT (plikow szukaj w my doc. na PPC) przerzucic je na karte pamieci. Jezeli pliki zbyt duze aby miescily sie w myDoc... to kupic czytnik kart pamieci SD i jestes ograniczony jedynie wielkoscia karty

Radosci z zabawy z a636 :)

kri Z

*

Offline CaSspeR

• 595
  • Android User
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 28, 2006, 12:05:10 »
Widziałem już tego newsa kilka dni temu ale z tego co widziałemto ten program był na smartfona czyli jak dobrze kumam na sprzęty z symbianem:(

Pozdrawiam :)