Witam
Mam już tego palma od jakiegoś czasu. Z serwisu naściągałem pełno softu. Wiele z tego nie działa, bo pewnie nie jest na WM. Zniechenciłem się trochę i odłożyłem zabawkę na bok. Używałem tylko jako navi.
Kilka razy chciałem jednak użyć palma do rzeczy, jakie robie na PC. Mianowicie do grup dyskusyjnych, poczty, www, gg i skype.
Mam problem z pocztą. Jak z tego ustrojstwa wysyła się pocztę i ją odbiera. W kółko mam komunikat, że nie może ustanowić połącznia. Zawsze gdy tylko próbję wysłać/odebrać pocztę. Palm połączony jest z PC przez USB lub irdę i nic. To samo przez GPRS i komórkę. Jednak raz na jakiś czas pojawia mi się mail na palmie. Nie mam pojęcia jak on tam tam się dostaje

HELP? W PC używam bata, a do grup dyskusyjnych OE, ale nie mam tam zainstalowanego konta poczty.
Kolejna rzecz to soft do grup dyskusyjnych. Jaki polecicie, bo ten z działu download chyba mi nie zadziałał. Inaczej bym już to używał.
Następna tzrecia rzecz, to wkurzający mnie AS. Czemu to badziewie w kółko nawiązuje połączenie z palmem lub podejmuje próbę synchronizacji. To ćwierkanie trochę mnie wkurza, szczególnie w nocy. Na co reaguje ten soft? Mogę położyć podłączonego palma i nie dotykać kompa. Raz poleży godzinę i nic, a raz AS połączy się po pięciu minutach. Od czego to zależy? Np nie chcę w czasie ładowania baterii, żeby mi włączał palma, a on to w kółko robi.
Prawdopodobnie zadałem pytania, na które odpowiedź jest w zakładce szukaj. Wybaczcie i pomóżcie, bo nie wiem czemu ale pdaclub.pl chodzi mi tragicznie! Stronki ładują się co trzecią próbę, a jeśli jakaś już się załaduje to trwa to czasem dwie minuty. Jak tu czytać taką kopalnię wiedzy?
Pozdrawiam