Asus i Nokia E50 - synchronizacja

• 5 Odpowiedzi
  • 921 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Asus i Nokia E50 - synchronizacja
« dnia: Kwiecień 03, 2007, 10:39:49 »
Słuchajcie mam takie pytanie.  Jak zsynchronizować kontakty, terminy inotatki przez BT pomiędzu asusem a636N a Nokią E50.  Ustanowiłem połaczeni BT uruchamiam PC Suite i dostaje komunikat ANULOWANO.  Czy trzeba cos dograć na PDA czy do Nokii?

*

Offline drogi

• 277
  • Sprzęt: HTC Diamond, Samsung I5700
Odp: Asus i Nokia E50 - synchronizacja
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 04, 2007, 11:01:23 »
Słuchajcie mam takie pytanie.  Jak zsynchronizować kontakty, terminy inotatki przez BT pomiędzu asusem a636N a Nokią E50.  Ustanowiłem połaczeni BT uruchamiam PC Suite i dostaje komunikat ANULOWANO.  Czy trzeba cos dograć na PDA czy do Nokii?

Zsynchronizuj E50 z jakimś programem np. Outlook, po czym zsynchronizuj A636N poprzez ActiveSync. To wszystko.

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 05, 2007, 14:51:23 »
No tak to nie nie problem.  Czy to jedyna metoda? Lapek nie ma BT a z kablem nie chce mi sie cały czas biegać.

*

Offline drogi

• 277
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 05, 2007, 15:00:58 »
No tak to nie nie problem.  Czy to jedyna metoda? Lapek nie ma BT a z kablem nie chce mi sie cały czas biegać.

To po co Ci PC Suite o którym wspominasz a nie chcesz z niego i PC korzystać?

*

tramp

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 05, 2007, 15:14:59 »
on uruchamia komunikację PC Suite na telefonie chyba także źle rozumujesz

*

Offline drogi

• 277
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 05, 2007, 19:38:28 »
on uruchamia komunikację PC Suite na telefonie chyba także źle rozumujesz

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem a potem oceniaj, rozwijając zapytałem po co używa profil PCSuite w E50 jeżeli nie chce synchronizować z PCtem. Ten profil jest tylko do tego stworzony. Jeżeli miałby działać musiałby być program emulujący PCSuite na WM.

Niemniej wracając do tematu nie spotkałem się z programem który połączyłby synchronicznie te obydwa różniące się od siebie systemy.