Asus A716 + karta wyjmowana karta WIFI???

• 2 Odpowiedzi
  • 957 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline majak

• 10
« dnia: Luty 27, 2006, 20:54:36 »
Witam!

Własnei kupiłem na allegro Asusa A716..
Dostałem po chwili @ od allegrorowicza dobrej woli o tej treści:
"witam. proszę sie upewnić czy palmtop posiada kartę wi fi, która chocaż jest w zestawie z palmtopem to jest wyjmowana, także może jej nie być - pytałem o to tego gościa rano przez e-mail, ale nie odpowiedział - czyli możliwe, że nie ma najważniejszej części tego urządzenia, która normalnie jest w zestawie. pozdr, MaciejD."
... czy to prawda? Szczerze mówiąc nic takeigo nie znalazlem na necie, tudzież przeglądając forum.
Z góry dziękuję za odpowiedz - wystarczy mi "tak" lub "nie" :))) bo eni wiem czy mnie gościu w konia nie robi czy mówi poważnie .

michał

*

Soovek

« Odpowiedź #1 dnia: Luty 27, 2006, 22:39:57 »
Witam

CYTUJE: [...] Zastosowanie zintegrowanego kontrolera sieci bezprzewodowej zgodnego ze standardami IEEE 802.11b oraz Bluetooth sprawia, że ASUS MyPal A716 pozwala na podłączenie się do różnych źródeł informacji - praktycznie bez ograniczeń. A716 to idealne rozwiązanie zawsze, gdy jesteś w drodze, lub też gdy chcesz po prostu wyeliminować plątaninę przewodów. Mając w pobliżu Hot Spot, możesz w bezpieczny sposób surfować po Internecie, sprawdzać pocztę elektroniczną i swobodnie dostać się do firmowych danych z dowolnego miejsca. [...]

Pełny tekst znajduje się pod adresem:
http://sklep.benchmark.pl/pelny_11610.html

*

Offline Rzuf

• **
  • 211
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 27, 2006, 23:07:43 »
heh mam tego pocketa i ma zintegrowane wifi
nie da sie go wyjac

pozdrawiam
imiennik ;)