Proszę o pomoc

• 4 Odpowiedzi
  • 857 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Proszę o pomoc
« dnia: Październik 17, 2007, 14:23:51 »
Witam Wszystkich.Bardzo proszę o pomoc w temacie jak połączyć mojego pda z telefonem n 6300 np. przez bluetoth.
Urządzenie moje to Asus a632n.Chce o ile to możliwe przeglądać internet poprzez telefon.Pojęcia nie mam jak to wszystko połączyć,co powpisywać...Kompletnie się nie znam na tym...Bardzo proszę o pomoc,nagląca sprawa. :proud:

*

Offline Kolumbus

• 28
  • Sprzęt: ASUS 696 & WM 6.0
Odp: Proszę o pomoc
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 17, 2007, 14:50:30 »
Nawet nie mając zbyt długiego stażu na tym forum wydaje mi się, że temat był poruszany x razy i w związku z tym proponuję użyć wyszukiwarki.
---------------------------------------
Pozdrawiam,
Kolumbus

*

Offline Dżej

• **
  • 161
  • Sprzęt: A636N + AP + 1GB & Toshiba G810 + Navilux + 2GB
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 18, 2007, 09:38:14 »
A jak już nic nie znajdziesz, to przeczytaj instrukcję w swoim PPC i telefonie :wink:
A jeżeli tam nic nie będzie, hmm... to uruchom Bluetooth managera na PPC i spróbuj.  :ok:

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 18, 2007, 10:46:58 »
krynek_2004
pisz w temacie czego dotyczy wątek

Odp: Proszę o pomoc (Połączenie PDa z tel)
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 18, 2007, 10:59:05 »
A jak już nic nie znajdziesz, to przeczytaj instrukcję w swoim PPC i telefonie :wink:
A jeżeli tam nic nie będzie, hmm... to uruchom Bluetooth managera na PPC i spróbuj.  :ok:
Jestem już blisko.Kiedy uruchamiam menadzera i łącze się z telefonem.na ekranie komóry jest już litera G i otwarta kłodka...Jednak dalej nie może się otworzyć zadna strona...Ale pracuję nad tym.Bardzo Wam dzięki... :)