Witam B) Mam ten sam problem w A639 - jak temu zaradzić? W jaki sposób powiększyć tą pamięć lub co zrobić żeby ją "zwolnić" - jakieś rady?
Ja również mam problemy z wolną pamięcią w ASUSie A639. Co chwila pojawia mi się komunikat "Ilość pamięci magazynu jest krytycznie mała...". Do niedawna tak nie było, a miałem zainstalowanych więcej programów. W tej chwili w pamięci głównej, przechowywanie danych mam wolne tylko 0,34 MB. Pamięć programów - wolne 28,8 MB.
Nie wiem jak mogę zwolnić tę pamięć danych. Odinstalowywanie programów niewiele pomaga. Wszystkie duże pliki znajdują się na karcie pamięci. Nie chciałbym wykonywać HR, ponieważ nie chcę stracić osobistych danych. Gdzie tkwi problem i jak go rozwiązać?
Posiedziałem, pogrzebałem i się udało

!!
Rozwiązanie okazało się jak zawsze banalnie proste, wystarczyło włączyć Internet Exploratora następnie Menu/Narzędzia/Opcje/Pamięć i wcisnąć przycisk
Usuń pliki. Trwało to usuwanie ok. 5 min. i dało nadspodziewanie dobry efekt. Mam teraz wolnej pamięci danych 41,19 MB! ASUSek znowu śmiga jak opętany. Może komuś przyda się to, co napisałem.