ASUS A636N i Nokia...

• 3 Odpowiedzi
  • 905 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline petreq

• 24
  • Sprzęt: E72
ASUS A636N i Nokia...
« dnia: Sierpień 01, 2006, 18:01:29 »
Witam,
pytanie - moze juz ktos testowal takie rozwiazanie:
uzywajac PDA chce wybrac numer po bluetooth (Nokia). Prosze pamietac ze polaczona jest juz sluchawka bluetooth...
Pytanie - jaka Nokia na to pozwoli na takie polaczenie? Moze 6230i?
Ja testowalem z 9300 i niestety nie dziala...

Pozdrawiam,
Piotrek

*

Offline drogi

• 277
  • Sprzęt: HTC Diamond, Samsung I5700
ASUS A636N i Nokia...
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 02, 2006, 07:45:09 »
Z tego co się orientuje to można zestawić tylko jedno połączenie jednocześnie w technologii bluetooth, więc nie ma znaczenia z jakim sprzętem się łączymy a już szczególnie bez znaczenia z jakim modelem ;) choć nie wykluczam że jest jakiś sposób.
A636N ma bluetooth 2.0, więc specyfikacja również mogła się zmienić - nie tylko szybkość przesyłania - ale tego nie mam możliwości sprawdzić.

ASUS A636N i Nokia...
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 02, 2006, 09:04:38 »
Z tym zestawianiem polaczen to nie do konca prawda. Uzywalem Nokii 6680 z zestawem glosnomowiacym i gps po bt zestawionych jednoczesnie. Warunkiem bylo najpierw polaczenie z gps a dopiero z HF, ale jakby nie patrzec - zestawione byly 2 polacznia jednoczesnie i to bez dodatkowego softu. W razie czego jednak dla tel z symbianem dostepny jest takze soft umozliwiajacy polaczenie go po bt z 2 urzadzeniami jednoczesnie (niestety nazwy teraz nie pomne, trzeba by pogooglac).

*

Offline petreq

• 24
  • Sprzęt: E72
ASUS A636N i Nokia...
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 02, 2006, 10:18:49 »
Jestem po konsulatacji z infolinia Nokia. Podobno posiadajac telefon Nokia z bluetoothem w wersji 1.2 lub 2.0 rownolegla praca na dwoch kanalach bluetooth jest mozliwa.
Nie pozostaje mi nic innego jak poszukac takiego telefonu i sprawdzic.

Pozdrawiam,
Piotrek