Asus A636N - czy ktoś miał podobny przypadek ??

• 2 Odpowiedzi
  • 931 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline rafk

• *
  • 81
  • Sprzęt: Navroad NR560
Asus A636N - czy ktoś miał podobny przypadek ??
« dnia: Grudzień 24, 2007, 14:50:09 »
.....Asus zaczął mi się wyłączać. Pracuje pracuje... i nagle czarny ekran. Działo się to po kilku lub kilkunastu sekundach pracy. Na różnych programach lub nawet bez uruchamiania programu. Nie reagował na dotknięcia rysikiem. Pozostawało tylko usiłować go włączyć i wtedy reakcje były różne. Albo nic się nie działo i trzeba zrestartować rysikiem, albo włączał się i dalej pracował w tym samym miejscu gdzie był, albo następował samoistny restart. Zrobiłem nawet HR i było to samo. Po kilku dniach wszystko samo ustąpiło i teraz wszystko jest OK. Zauważyłem też, że przy włączaniu przed pokazaniem się niebieskiego ekranu Windowsa przez ułamek sekundy ekran jest biały, tak jak przy restarcie.... czy ktoś miał podobny przypadek ? czy może to zgłosić do serwisu ? ale w sumie teraz wszystko działa OK więc nie bardzo jest co zgłaszać.

*

Offline yanes

• **
  • 132
  • Sprzęt: Asus A636 +Nokia E51+Samsung S8
Odp: Asus A636N - czy ktoś miał podobny przypadek ??
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 24, 2007, 16:05:09 »
Były już takie przypadki na naszym forum pisało o tym tu : http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=68931.0

*

Offline stafid

• 445
  • o drogę nie pytam
    • Perfect
  • Sprzęt: Asus 636N, AM EU
Odp: Asus A636N - czy ktoś miał podobny przypadek ??
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 30, 2007, 19:09:27 »
moj 636N nigdy nie szalał co prawda mam tylko nawigację a do zabawy mam inne cacka
Pozdrawiam