asus a636 padniety wyswietlacz ?

• 6 Odpowiedzi
  • 1134 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 25, 2006, 11:13:28 »
Witam
Na moim PDA  pojawiły sie z lewej strony 2 białe  cieniutkie linie (szer ok 1 pixela) na całej długości panela , jeden raz podczas uzytkowania te linie zniknęły ale znów się pojawiły i są cały czas, chyba czeka mnie serwis .....
moze ktoś miał podobny problem albo się na tym zna --co wysiadło ???,
nadmieniam że wyswietlacz funkcjonuje prawidłowo ( oprócz tych denerwujacych lini).
I jeszce jedno pytanie czy do serwisu-naprawa gwarancyjna wysyłać PDA z nałożoną folią (folia brando)  ????

*

Soovek

« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 25, 2006, 15:18:21 »
Serwis
Na wszelki wypadek zdejmij folię

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 28, 2006, 11:15:49 »
właśnie co otrzymałem palmtopa z oriki. Spokojnie nie musisz wcale ściągać folii, tylko jak będziesz wypełniał elektroniczny formularz zgłoszenia usterki to tam wpisz w dodaktowym wyposarzeniu. Ja tak zrobiłem i wszystko było OK. Aha a mój palmtop był w serwisie dlatego, że się w ogóle nie chciał włanczać. Podobno wymienili mi płyte gł. CCo prawda muszę go znowu wysłać bo muszą mi dograć polską wersię językową do palmtopa, ale to chyba tylko już kosmetyka.

*

Offline yayco

• 870
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 28, 2006, 11:26:41 »
Cytat: "luksan13"
CCo prawda muszę go znowu wysłać bo muszą mi dograć polską wersię językową do palmtopa, ale to chyba tylko już kosmetyka.

A sam nie możesz sobie zmienić ROM-u na polski? Poszukaj na forum jak to się robi, to nie trudne.

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 28, 2006, 22:53:03 »
Uuuuuuuups już poszedł do serwisu

« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 29, 2006, 23:14:59 »
a mój asus jutro do mnie wraca -  :party:  :p

*

Offline [POOH]Team_Player

• 1564
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 30, 2006, 11:56:44 »
Cytat: "yayco"
Cytat: "luksan13"
CCo prawda muszę go znowu wysłać bo muszą mi dograć polską wersię językową do palmtopa, ale to chyba tylko już kosmetyka.

A sam nie możesz sobie zmienić ROM-u na polski? Poszukaj na forum jak to się robi, to nie trudne.

czy przy samowolnej zmianie romu nie traci sie gwarancji?