A636n włacza sie tylko do logo windows mobile

• 3 Odpowiedzi
  • 1355 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

A636n włacza sie tylko do logo windows mobile
« dnia: Wrzesień 10, 2008, 11:48:06 »
Witam
asusika mam od grudnia i nigdy nie byłoż nim problemów aż do wczoraj. nie chciał sie włączyć po resecie rysikiem pokazuje sie logo asus potem logo windows mobile i gaśnie. po hard resecie pokazuje sie okno resetu i po wciśnięciu lupki minus dzieje sie dalej tak jak przy zwykłym resecie z tym ze po jakichś 2 sek od  jest jakby taki dzwoneczek. Mydle ze jest to kwestia softu bo i ładuje sie normalnie i widnows go wykrywa i łączy przez activesync.a activesync można przegladac jego zawartyosc która jest czysta po sforamtowaniu tzn nie ma tam nic mojego SA tylko pliki które normalnie SA po formacie. Komp go wykrywa jako "A63X in RNDIS Mode".
Może ktoś sie spotkał z czymś takim albo wie jak wgrać system z komputera a nie z kary pamięci przy pomocy urządzenia?

Odp: A636n włacza sie tylko do logo windows mobile
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 10, 2008, 12:08:38 »
Miałem kiedyś podobny problem. Okazało się, że miałem włączoną blokadę klawiszy. O ile dobrze pamiętam to taki mały suwaczek.

*

Offline Kar_pik

• 7
  • Sprzęt: Asus 632N, Qtek2020, HTC HD2
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 11, 2008, 15:49:26 »
Witam
Zrobiłem małe doświadczenie na moim 632N. Przy przełączonym przełączniku HOLD, po resecie właśnie zachował się tak jak opisujesz. Sprawdź pozycje przełącznika HOLD

« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 14, 2008, 00:18:32 »
Chłopaki wielkie dzieki!! działa!! uratowaliscie mojego palma a juz chciałem go na allegro wystawiać :D

jeszcze raz wielkie dzieki!!